Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 mai 2014 - Anul XIX, nr. 100 (5609)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Restricţii

Autovehiculele grele nu mai tranzitează, de astăzi, municipiul Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Autovehiculele grele nu mai trec, de astă noapte, de la ora 00.00, până în data de 15 iunie a.c., prin municipiul Fălticeni. Maşinile cu masa totală maximă autorizată de peste 7,5 tone au interdicţie pe strada Sucevei din Fălticeni din cauza lucrărilor de extindere și amenajare a rețelei de apă-canal pe strada Sucevei şi a asfaltării bulevardului 2 Grăniceri. Excepție fac autovehiculele de transport marfă care se îndreaptă spre Dolhasca și cele care au ca destinaţie agenții economici din Fălticeni.

Traficul greu este deviat de la Spătărești, de pe E85 pe drumul 2E, prin comunele Cornu Luncii, Berchișești și Păltinoasa, apoi pe drumul european E 576 spre Ilișești, Șcheia și municipiul Suceava. Ruta ocolitoare însumează 65 de kilometri, față de 30 de kilometri, cât are drumul direct Spătărești – Fălticeni – Suceava, ceea ce înseamnă că tirurile care vin din sud sau de la Iași, Roman sau Piatra Neamț și se îndreaptă spre Suceava sau vama Siret vor merge pe traseul deviat peste o oră pentru a ajunge la Suceava.

Autoritățile județene au montat indicatoare rutiere în 24 de locuri din județul Suceava pentru a ghida camioanele conform planului aprobat de CNADR, Poliția Rutieră și Direcţia Judeţeană de Drumuri și Poduri Suceava. De asemenea, în vama Siret conducătorii autovehiculelor grele vor primi câte un fluturaș cu informațiile despre ruta alternativă în limbile română, engleză și ucrainiană, precum și o hartă.

Instituțiile abilitate au organizat posturi fixe de poliție la Spătărești și Fălticeni, la ieșirea spre Suceava, cu echipe mixte formate din lucrători ai Poliției Municipale și Locale Fălticeni care vor monitoriza și dirija traficul greu pe traseul stabilit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autovehiculele grele nu mai tranzitează, de astăzi, municipiul Fălticeni.
 Vizualizări articol: 2213 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Autovehiculele grele nu mai tranzitează, de astăzi, municipiul Fălticeni5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bataie de joc trimis de
( 5 mai 2014, 18:24:13
imi pare rau ca va trebui sa folosesc un limbaj colorat dar vreau sa spun raspicat si am tot dreptul ca platitor de taxe, impozite, accize si paraaciize (lua-v-ar dracu cu taxa voastra suplimentara cu tot cu pontalaul/prostalaul...) ca ceea ce se-ntampla la falticeni e de prost gust si o bataie de joc grosolana la adresa tuturor fraierilor care nu au pe unde sa treaca cu masina decat prin falticeni (nu e o greseala, cu litera mica...); au inceput lucrarile in toamna si le-au abandonat imediat dar au blocat drumul pe doua benzi iar pe celelalte doua s-au adunat toate gropile din judetul Suceava!!!Nevoit sa trec macar de doua ori pe saptamana pe acel traseu privesc cu amaraciune la bataia de joc la adresa noastra, repet, a fraierilor care platim taxe si impozite si parataxe si, lua-v-ar cine vreti voi, ar trebui sa ne organizam si sa organizam un protest gen traversarea strazii non- stop pentru ca am ajuns bataia de joc a unor tampiti care nu stiu sa organizeze o lucrare ce trebuia terminata in 2 saptamani, max 3...IDIOTILOR...
1.1  RE: Bataie de joc trimis de
( 5 mai 2014, 19:36:08
Ai mare dreptate Pragmatic. Asta e Romania! Toti promit in campanie si cind vin la putere te omoara cu taxe si impozite! Toti politicienii sunt niste hoti ordinari

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei