Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 apr 2014 - Anul XIX, nr. 88 (5597)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dublă tragedie

De la un reproş privind un accident mortal, la cumplitul omor în stradă de la Câmpulung

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul în vârstă de 21 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, pus sub acuzare pentru loviri cauzatoare de moarte după ce, marţi, l-a lovit pe un bărbat de 35 de ani, care a căzut cu capul de beton şi a murit, a fost arestat preventiv, ieri, de Tribunalul Suceava, pentru 30 de zile. Surse din rândul anchetatorilor au confirmat că agresiunea a fost una spontană, asta deşi între cei doi exista o tensiune, tânărul de 21 de ani fiind un apropiat al familiei unei minore care a fost accidentată mortal de victima de acum două zile.

Bărbatul care a murit, Lucian Constantin Erhan, a lucrat ani de zile ca taximetrist în Câmpulung Moldovenesc. În 2011, acesta a accidentat mortal o minoră din localitate, care traversase prin loc neregulamentar. Erhan a fost judecat pentru ucidere din culpă,  şi condamnat la 1 şi 3 luni de închisoare cu suspendare.

Acum două zile, acesta l-a întâlnit în zona centrală a municipiului pe Costel Turcu, în vârstă de 21 de ani. Cei doi au avut o discuţie contradictorie, printre altele Turcu reproşându-i lui Erhan că a luat viaţa unei copile nevinovate, iar acesta enervându-se şi susţinând că nu a fost vinovat de acea tragedie. Cei doi s-ar fi lovit reciproc, susţin anchetatorii.

„Între aceștia a avut loc un conflict spontan, urmat de lovituri reciproce. La un moment dat, tânărul de 21 de ani i-a aplicat două lovituri cu pumnul peste față victimei, persoana agresată s-a dezechilibrat, a căzut, iar în cădere s-a lovit cu capul de glaful din beton al magazinului din zonă”, se arată în comunicatul oficial al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Din păcate, Lucian Constantin Erhan s-a lovit violent cu capul de suprafaţa dură, decesul survenind instantaneu. Manevrele de resuscitare încercate câteva minute mai târziu de echipajul SMURD nu au mai avut nici un efect.

Suspectul, Costel Turcu, a fost audiat şi reţinut pentru 24 de ore marţi seară. Ieri, procurorul criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava l-a prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Tribunalul Suceava a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte (LCM), infracţiune pedepsită de noul Cod Penal cu închisoare de la 6 la 12 ani. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De la un reproş privind un accident mortal, la cumplitul omor în stradă de la Câmpulung.
 Vizualizări articol: 9306 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
De la un reproş privind un accident mortal, la cumplitul omor în stradă de la Câmpulung3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asta e trimis de
(17 apr 2014, 11:33:12
daca retardatii de parinti nu au grija de copii ,nu ii educa cum sa treaca strada..ce vina am eu care merg regulamentar si omor un copil care trece neregulamentar.....plus ca raman marcat il am pe constiinta,si pt asta mai fac si puscarie si dosar penal..halal legi avem
1.1  RE: Asta e trimis de
(17 apr 2014, 11:55:00
nu conteaza pe unde tranverseaza, conteaza prudenta la condus.. asta nu inseamna ca sunt de acord cu gestul criminal facut de jegul asta de turcu un rapan al orasului campulung
1.2  RE: Asta e trimis de
(17 apr 2014, 13:39:02
acu vreo 5 ani mergeam cu un prieten cu masina prin oras..cu vreo 50 la ora mergea regulamentar...si un un copil de vreo 5 ani(purandel) s-a aruncat in fata masinii si apoi plin de sange tipa..da-mi 2 milioane da-mi 2 milioane(au lectia invatata deja)..noroc ca tiganii nu erau din zona aia ca nu mai scapam vii de acolo cred...il fine a venit politia si am clarificat situatia nu a patit nimic soferul.nustiu cum a fost in cazul fetitei...dar daca face parte din familie de rromi ,nu mi dau cu parerea dar ca nu stiu cazul.dar sunt multe cazuri cu tigani care isi arunca copii si apoi cer bani...
2.   Nu le poti spune oameni! trimis de
(17 apr 2014, 12:25:02

Conexiunile neuronale din creierul lor se realizează într-un mod fundamental diferit faţă de cele din creierul primatelor, în special în regiunea neocortexului, centrul unor funcţii înalte, aşa cum ar fi înţelegerea şi gândirea conştientă.

Aceste bestii care au omorit sunt animale subdezvoltate, doar ca arata ca oamenii!
Maimuţele antropoide, de exemplu sunt primate ca şi omul, dar au un creier complex, capabil de comportament inteligent. Delfinii, câinii şi elefanţii ne pot învăţa câte ceva despre nişte creiere fundamental diferite faţă de cel al primatelor, dar dotate cu o inteligenţă.
Dar bestiile astea!? Sa vedeti ca miine vor fi libere….
3.   Legea junglei trimis de
(17 apr 2014, 17:09:00
Asta stiti ce inseamna? Ca in urma anchetelor o sa rezulte ca a fost legitima aparare si asa va scapa un criminal liber pe strazi. Inca de ieri de cand am citit articolul cu teribila veste ca a fost omorat dintr-un pumn, am stiut ca cel mort o sa fie vinovat..ca doar animalele criminale stiu sa schimbe legile cum vor ei! Halal tara si procurori!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei