Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 apr 2014 - Anul XIX, nr. 88 (5597)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dacă nu se plăteşte

Căldura şi apa caldă ar putea fi oprite în Suceava, după sărbătorile de Paşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare vor beneficia de apă caldă, dar şi de căldură pe timpul nopţii, în perioada sărbătorilor de Paşti.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a precizat ieri că, în cele din urmă, s-a reuşit achitarea celor 20 de miliarde de lei vechi solicitate de urgenţă de către furnizorul de energie termică, Bioenergy, pentru a nu opri asigurarea căldurii şi apei calde în Suceava.

„Din cele 20 de miliarde solicitate de urgenţă de către cei de la Bioenergy, Primăria Suceava a achitat 17 miliarde lei vechi, iar de la populaţie s-au încasat trei miliarde de lei vechi. Fiind achitată acea sumă, sperăm să avem căldură şi apă caldă pe perioada sărbătorilor pascale. Dar asta nu rezolvă problema de fond. Populaţiei trebuie să-i <intre în sânge>să plătească cu regularitate factura la energia termică folosită. Altfel vom avea căldură şi apă caldă câte o zi-două, apoi două-trei nu”, a explicat şeful municipalităţii sucevene.

Lungu a spus că municipalitatea a făcut tot ce era posibil să păstreze preţul energiei termice la 185 de lei, acordând diferenţa de subvenţie de la primărie, iar acum, asigurarea acestor servicii depinde în totalitate de plăţile care sunt făcute de suceveni.

„Sper să se menţină un ritm constant al încasărilor în perioada următoare, pentru că dacă nu se va plăti, nu va fi apă caldă”, a atenţionat edilul sucevean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Căldura şi apa caldă ar putea fi oprite în Suceava, după sărbătorile de Paşti.
 Vizualizări articol: 2085 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Căldura şi apa caldă ar putea fi oprite în Suceava, după sărbătorile de Paşti4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vina au si firmele de repartitoare! trimis de
(17 apr 2014, 12:56:24
Este inexplicabil cum factorii implicati nu aplica legile care exista si nu se preocupa de gasirea unor solutii.

Sa mergem cu totii la pausal!!
Dl Primar, de ce renunţă bucureştenii la repartitoarele de căldură!?

Stiti cit costa in Suceava ÎNCĂLZIREA în blocurile cu repartitoare? Stiti ca blocurile au inceput sa capete igrasie pentru ca locatarii reduc caldura pentru a se face economie! Este firesc sa se tinda spre un sistem performant, modernizat...
Datorită încălzirii parţiale şi neuniforme a blocului nu se asigură o temperatură permanentă de minim 18 grade Celsius necesară conservării clădirii pe timp de iarnă ceea ce a condus la apariţia mucegaiului şi igrasiei la îmbinări şi la structura de rezistenţă, aspect greu şi foarte scump de reparat.

1.1  RE: Vina au si firmele de repartitoare! trimis de
(17 apr 2014, 13:24:01
Nemea LAATU,dai din groapa in groapa...,tu citesti ce scrii?Solutia este sa se faca contracte individuale pentru cei ce nu au bani sa-si ia centrala.Tu,daca vrei,intoarce-te in timp,in comunism,sa platesti la pausal.De exemplu,ce sa platesc la fel cu unul care sta in maiou si cu geamurile deschise toata iarna???Desfiintarea CAPUSELOR numite Asociatii de Proprietari,care practic dubleaza facturile,de unde te infrupti si tu...
1.2  RE: Vina au si firmele de repartitoare! trimis de
(17 apr 2014, 13:44:37
Ce, taurule, iar ai vazut rosu?
2.   Fizica quantica trimis de
(17 apr 2014, 15:13:16
In 2014 Suceava se preocupa cu cel mai complicat lucru pe care omenirea l-a intampinat vreodata: un sistem decent de contorizare si incasare a platilor pentru furnizarea de apa calda si caldura...prin tevi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei