Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 apr 2014 - Anul XIX, nr. 88 (5597)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Suspecţi reţinuţi

Cinci tineri, hoţi din garaje şi maşini din Suceava, prinşi de poliţişti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cinci tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani au fost identificaţi de poliţişti ca autorii mai multor furturi din garaje şi din maşini, fapte petrecute în municipiul Suceava. Doi dintre suspecţi, care furau din maşini, au fost prinşi în flagrant. S-a întâmplat în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 3.30, când un echipaj al Poliţiei municipiului Suceava a exploatat o informaţie şi a identificat, în faţa unui bloc de pe bulevardul George Enescu, doi tineri care tocmai furaseră bunuri din şapte maşini parcate în zona Liceului cu Program Sportiv Suceava. La vederea poliţiştilor, cei doi au aruncat pe un spaţiu verde din faţa unui bloc mai multe bunuri, o borsetă, un modulator FM de maşină, două perechi de ochelari de soare, două portofele şi un MP3 player. Asupra lor au mai fost găsite încă un modulator FM, două portofele şi alte bunuri de valoare mai mică.

„Suspecţii au declarat că au sustras bunurile din mai multe autoturisme neasigurate parcate în zonă”, a precizat subcomisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Cei doi tineri prinşi în flagrant au fost identificaţi în persoana numiţilor Florin Aslam, în vârstă de 19 ani, din Gura Humorului, şi Sergiu Rusu, de 21 de ani, cu domiciliul în comuna Adâncata. 

Tot marţi, anchetatorii de la Biroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Suceava au mai pus sub acuzare şi trei tineri care ar fi spart garaje în noaptea de 9 spre 10 aprilie în municipiul Suceava. Este vorba de trei tineri de etnie romă din Şcheia, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, care au furat printre altele un aparat de sudură şi un laptop. Ei au fost probaţi în comiterea a două furturi şi sunt suspecţi în alte patru furturi de acelaşi gen, din garaje.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci tineri, hoţi din garaje şi maşini din Suceava, prinşi de poliţişti.
 Vizualizări articol: 1944 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Cinci tineri, hoţi din garaje şi maşini din Suceava, prinşi de poliţişti5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei