Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 apr 2014 - Anul XIX, nr. 86 (5595)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Controale

Sanitar-veterinarii au aplicat amenzi pentru nereguli la târgurile de animale din judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Echipe de control ale Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Suceava, sprijinite de poliţişti, au demarat de săptămâna trecută controale în târgurile de animale din judeţul Suceava. După verificări efectuate la târgurile de animale din Gura Humorului, Arbore şi Vereşti au fost aplicate nouă amenzi, în valoare de 5.500 de lei.

Doctorul Vasile Semeniuc, purtătorul de cuvânt al DSVSA Suceava, a precizat că cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru lipsa documentelor sau pentru documente incomplete pentru animalele aduse la târguri în scopul comercializării. El a precizat că pe lângă cele nouă amenzi au fost aplicate şi 13 avertismente. Printre cei sancţionaţi se numără şi administratorul târgului de animale din Gura Humorului, care a încasat o sancţiune de 600 de lei pentru problemele legate de animalele fără documente care au fost primite în piaţă. Sancţionat cu avertisment pentru acelaşi tip de probleme a fost şi administratorul pieţei din Arbore.

În cadrul acţiunii de control de la Arbore au fost confiscate şi 76 de kilograme de conserve de peşte aduse din Ucraina. Printre cei amendaţi se numără şi administratorii a două rulote de alimentaţie publică din târgul de la Vereşti, care făceau comerţ în condiţii precare din punct de vedere al igienei.

Oficialul Direcţiei Sanitar Veterinare Suceava a ţinut să precizeze că în momentul de faţă în judeţ sunt zece târguri de animale care au autorizaţie sanitar-veterinară de funcţionare. Târgul de la Bădeuţi, care se organizează lunea, târgul de la Udeşti, cu program în fiecare sâmbătă şi duminică, cel de la Gura Humorului, marţea, Boroaia, tot marţi, Arbore - miercuri, Liteni - luni, Vereşti - duminică, Bogdăneşti - sâmbătă, Dolhasca - miercuri şi Moldoviţa - duminică. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sanitar-veterinarii au aplicat amenzi pentru nereguli la târgurile de animale din judeţ.
 Vizualizări articol: 1297 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Sanitar-veterinarii au aplicat amenzi pentru nereguli la târgurile de animale din judeţ3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei