Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 apr 2014 - Anul XIX, nr. 84 (5593)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Apreciere

Nechifor dă ca exemplu pozitiv firma omului de afaceri Dorinel Umbrărescu, UMB Spedition

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, consideră că firma omului de afaceri Dorinel Umbrărescu, UMB Spedition, poate fi dată ca exemplu pozitiv atunci când vine vorba despre proiecte de infrastructură şi, în special, cele pentru modernizarea drumurilor. Cătălin Nechifor a precizat că un exemplu de cum lucrează compania UMB Spedition este investiţia în modernizarea DN 29 de la Suceava la Botoşani. „Sincer, acum câţiva ani făceam şi o glumă, că dacă această firmă avea de modernizat acest drum naţional şi mai departe către Suceava şi Siret, din greşeală făcea şi centura Sucevei. Şi vorbim aici despre posibilităţile financiare şi tehnice ale acestei firme”, a afirmat Nechifor. El a mai precizat că tot o companie a omului de afaceri Dorinel Umbrărescu a modernizat peste 200 de kilometri de drumuri naţionale din judeţul Suceava în anul 2004, drumuri care sunt într-o stare extrem de bună şi în momentul de faţă.

El a ţinut să adauge că în mod normal, companiile care câştigă licitaţiile pentru proiecte de infrastructură ar trebui să dispună şi de resurse financiare proprii prin care să susţină lucrările până primesc banii din decontări.

Pe de altă parte, Cătălin Nechifor a explicat că la nivelul Comisiei Europene, precum şi în Parlamentul European se discută despre modificarea procedurilor cu privire la achiziţii publice. „Acest lucru va fi transpus în legislaţia naţională şi sper să fie puse anumite condiţii şi criterii în aşa fel încât firmele care nu-şi fac treaba să nu mai poată veni la alte licitaţii şi să facă aceleaşi lucruri în continuare. Şi vorbim aici şi de introducerea certificatelor de bună purtare care să fie acordate firmelor de către cei cu care au contracte”, a spus Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor dă ca exemplu pozitiv firma omului de afaceri Dorinel Umbrărescu, UMB Spedition.
 Vizualizări articol: 2001 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Nechifor dă ca exemplu pozitiv firma omului de afaceri Dorinel Umbrărescu, UMB Spedition5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei