Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 apr 2014 - Anul XIX, nr. 84 (5593)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Şi totuşi, Spania

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După trei zile, de fapt nopţi, în care s-a jucat fotbal la un nivel de-a dreptul înspăimântător pentru noi, cei obişnuiţi cu lălăiala de Divizia A, iată că s-au ales cele 8 semifinaliste ale celor două cupe europene, iar ceva îmi spune că şi în finale, în funcţie şi de tragerea la sorţi de ieri (când scriu eu articolul mai sunt vreo 3 ore până la extragerea perechilor din semifinale), s-ar putea să vedem măcar două din ele din Spania, dacă nu şi mai multe. Eventual două finale integral spanioleşti! Asta chiar că ar fi de poveste, condiţia minimă fiind să nu nimerească între ele în semifinale. După cum au arătat în retururile sferturilor, în care cu greu putem vorbi despre surprize, deşi răsturnări spectaculoase s-au înregistrat, echipele spaniole continuă să domine fotbalul european, şi tare mă tem că şi la nivel de naţionale Spania ar putea recidiva în Brazilia. Măcar în ideea că fotbalişti dintre cei mai importanţi pentru naţionalele lor (Messi, Neymar, Ronaldo etc.) joacă la cluburi tot spaniole şi parcă nu se face să-ţi dai duhul pe teren contra colegilor tăi de club. S-ar putea să greşesc eu aici, gândind în termeni româneşti. În sfârşit, să revenim la cupele europene. În Champions' League nu m-a surprins deloc întoarcerea de rezultat comisă de Chelsea. Era clar că PSG fără Ibra e vulnerabilă. În plus, Chelsea are şi antrenor! Bayern (ah, ce mi-aş fi dorit să o ia!) a avut un moment de cumpănă pe care l-a depăşit ca pe nimic, Atletico a făcut cel mai grozav început de meci din câte îmi amintesc, contra unei Barcelone terminate, iar despre Real mai vorbim după finală! Hai, puţin şi după fiecare meci din semifinale. Dincolo, în Europa League, Sevilla a făcut scor cu un Porto năucit, fiecare fiind exact opusul celei din meciul tur. Exact la fel a fost şi la Valencia, al cărei 0-3 din tur părea insurmontabil. Celelalte două calificate, Juve şi Benfica, au confirmat, şi atât. Oricât încerc, nu reuşesc să-mi imaginez cum ar fi arătat o echipă românească într-un meci cu oricare din semifinalistele astea opt. Dv. reuşiţi?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi totuşi, Spania.
 Vizualizări articol: 1749 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Şi totuşi, Spania3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei