Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 mar 2014 - Anul XIX, nr. 67 (5576)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fonduri

Conducerea GAL Pojorâta anunţă prelungirea termenului de depunere a proiectelor pentru două măsuri de finanţare europeană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Grupului de Acţiune Locală „Bucovina de Munte”, Ioan Bogdan Codreanu, a anunţat prelungirea termenelor de depunere a proiectelor pentru două măsuri de finanţare europeană. Ioan Bogdan Codreanu a făcut referire, în primul rând, la măsura 221- ”Dezvoltarea durabilă a economiei rurale prin încurajarea activităţilor non-agricole, în scopul creşterii numărului de locuri de muncă şi a veniturilor adiţionale, precum și creşterea competitivităţii IMM-urilor din sectorul industriei prelucrătoare prin implementarea de noi tehnologii”, precizând că proiectele în cadrul acestei măsuri pot fi depuse până la data de 28 martie 2014, ora 18:00.

Codreanu a explicat că fondurile disponibile pentru Măsura 221 sunt de 131.106 de euro, iar suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru finanţarea unui proiect este de 50.000 de Euro. De asemenea, valoarea maximă eligibilă a unui proiect nu poate depăşi suma de maxim 100.000 Euro/proiect  pentru investiţii în activităţi agricole; maxim 58.823 Euro/proiect pentru proiecte care prevăd activităţi de producţie non-agricole şi de maxim 71.428 Euro/proiect pentru investiţii care prevăd alte activităţi non-agricole. Codreanu a arătat că proiectele pot fi depuse la sediul GAL „Bucovina de Munte” din comuna Pojorâta, iar informaţiile detaliate privind accesarea şi derularea Măsurii 221 sunt cuprinse în „Ghidul Solicitantului”, care se distribuie gratuit.

Ioan Bogdan Codreanu a mai adăugat că şi la măsura 112, ”Dezvoltarea şi modernizarea serviciilor de bază în vederea creşterii calităţii vieţii locuitorilor din micro-regiunea <Bucovina de Munte>”, termenul de depunere a proiectelor a fost prelungit până la data de 31 martie 2014, ora 16:00. Preşedintele GAL Bucovina a spus că valoarea publică nerambursabilă alocată acestei măsuri se suplimentează cu suma de 151.993 de euro. Astfel, fondurile nerambursabile disponibile pentru măsura măsura 112 sunt de 681.778 de Euro. El a mai declarat că suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru finanţarea unui proiect din cadrul măsurii 112 este de 105.957 Euro, iar valoarea maximă eligibilă a unui proiect nu poate depăşi suma de 200.000 Euro. De asemenea, valoarea totală a proiectului nu poate să depăşească suma de 400.000 euro. Sprijinul public, comunitar și național acordat pentru proiectele din cadrul măsurii 112 va fi de maxim 100% din totalul cheltuielilor eligibile, pentru proiectele de utilitate publică, negeneratoare de profit. Proiectele în cadrul acestei măsuri pot fi depuse tot la sediul GAL “Bucovina de Munte” din Pojorâta.

Codreanu a precizat că informaţii suplimentare cu privire la aceste finanţări se pot obţine de la sediul Grupului de Acţiune Locală „Bucovina de Munte”, precum şi de pe pagina de internet www.bucovinademunte.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conducerea GAL Pojorâta anunţă prelungirea termenului de depunere a proiectelor pentru două măsuri de finanţare europeană.
 Vizualizări articol: 2124 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Conducerea GAL Pojorâta anunţă prelungirea termenului de depunere a proiectelor pentru două măsuri de finanţare europeană0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei