Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 mar 2014 - Anul XIX, nr. 64 (5573)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Numire

Atanasă Nistor este noul subprefect al judeţului Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noul subprefect al judeţului Suceava este Atanasă Nistor. Decizia de numire a acestuia în funcţia de subprefect a fost luată în şedinţa de ieri a Guvernului României. În aceeaşi şedinţă, a fost adoptată o hotărâre prin care actualul subprefect, Constantin Harasim, a fost eliberat din funcţie. Schimbarea lui Constantin Harasim din postul de subprefect era aşteptată, în condiţiile în care acesta a fost susţinut de PNL pentru a ocupa această funcţie. Harasim este astfel primul dintre cei pe care liberalii suceveni i-au susţinut pentru a ocupa un post de conducere într-o instituţie publică şi care este schimbat din funcţie după ce PNL a ieşit de la guvernare.

Atanasă Nistor este funcţionar public în cadrul Consiliului Judeţean Suceava, fiind şef al Compartimentului de Documente Clasificate, Antifraudă şi Situaţii de Urgenţă. În trecut el a mai ocupat funcţia de director general al Direcţiei Agricole Suceava şi cea de şef al Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Consiliului Judeţean Suceava.

Contactat telefonic, Atanasă Nistor ne-a declarat că îl onorează această numire în funcţia de subprefect, precizând că îi sunt cunoscute o mare parte din problemele a căror rezolvare ţin de competenţa Prefecturii. „Cred că voi face o echipă bună cu domnul prefect Florin Sinescu. Unele aspecte din activitatea Prefecturii îmi sunt cunoscute, pentru că în trecut am activat în cadrul comisiei judeţene de fond funciar. De asemenea, îmi sunt cunoscute problemele care ţin de administraţie şi de situaţiile de urgenţă. Îmi sunt cunoscute multe dintre atribuţiile Prefecturii şi probabil că împreună cu echipa din această instituţie voi reuşi să rezolv multe din problemele pe care le au cetăţenii”, a spus Atanasă Nistor. După numirea în funcţia de subprefect, Atanasă Nistor va trebui să demisioneze din PSD, formaţiune politică din care face parte în momentul de faţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Atanasă Nistor este noul subprefect al judeţului Suceava.
 Vizualizări articol: 3672 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 7 voturi
Atanasă Nistor este noul subprefect al judeţului Suceava2.757

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Altul.. trimis de
(20 mar 2014, 12:11:19
Altul polivalent , bai frate..
2.   Ponta te arde cu pompa trimis de
(20 mar 2014, 12:15:18
Ce declaratii induiosatoare face Ponta cand spune ca USL se va reface si indeamna PSD sa se poarte in teritoriu cu colegii din PNL ca si cu oale rosii.Ei na,si pe partea cealalta ii zboara din functii de le sar fulgii.Curat murdar coane Ponta.
3.   Vai vai vai trimis de
(20 mar 2014, 15:28:20
Vai de noi...Iar a aparut fosila asta comunista? In afara de citit etichetele de pe sticlele de vin la ce mai e bun obositul asta?
4.   Noul subprefect trimis de
(20 mar 2014, 19:39:58
Domnul Atanae Nistor este un om polivalent produs get beget al bucovinenilor din nordul Bucovinei, este un om cult și bine pregătit din punct de vedere practic în administrației, nu degeaba a deținut atâtea funcții în domeniul administrației județului
Suceava, are oare importanță că este un fidel PSD și Mârzoman ?. N-ar fi o surpriză să îl vedem scos de la naftalină și pe celebrul Titi Petre din moment ce ne am înhaitat din nou cu Ungurii, Brano Domnule Ponta.
5.   Ponta te arde cu pompa trimis de
(20 mar 2014, 21:02:07
Continua in forta epurarea PNL-istilor din administratie.Dupa subprefectul Harasim a urmat Petrică Ropotă care a fost detaşat pentru şase luni la Drobeta Turnu Severin.Petrică Ropotă a condus Direcţia de Finanţe a judeţului Suceava din 2005.
6.   Da trimis de
(20 mar 2014, 22:00:40
Petrica asta Ropota trebuia mutat ca a cam batucit locul si a facut bani grei. S-a mutat cumva si c()r/a lui care lucreaza la ITM?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei