Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 mar 2014 - Anul XIX, nr. 60 (5569)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă

Incendiu comandat de un gaterist care voia să scape de poliţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, prins de poliţişti în timp ce încerca să incendieze mai multe stive cu lemne de pe malul unui pârâu din Sadova, a recunoscut că a fost tocmit să dea foc materialului lemnos de către patronul unui gater din apropiere.

Toată povestea s-a petrecut joi seară, când poliţişti de la Pojorâta, împreună cu reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare Suceava, au efectuat un control la depozitul de material lemnos din Sadova al unei firme din Pojorâta.

În imediata apropiere a respectivului depozit, lângă un pârâu, polițiștii au observat mai multe grinzi şi șipci, precum și două stive mari cu lemn de fag.

Poliţiştii au întrebat în stânga şi-n dreapta printre deţinătorii de societăți comerciale din zonă cu profil depozitare și debitare lemn, însă toţi au dat din umeri, susţinând că habar nu au cui aparţine materialul lemnos.

Împreună cu cei de la ITRSV, poliţiştii au inventariat grinzile şi şipcile, stabilind că este vorba de 33,06 de metri cubi de material lemnos rezultat din debitare, întreaga cantitate fiind ridicată şi predată în custodie Ocolului Silvic Pojorâta.

Stivele cu lemne de fag nu au putut fi inventariate, fiind lăsate la faţa locului.

Bănuind însă că proprietarul acelor stive îşi va face apariţia după plecarea organelor de control, poliţiştii au lăsat un echipaj în zonă.

După o vreme, poliţiştii au observat un tânăr care a încercat, cu ajutorul unor peturi cu combustibil şi făclie, să incendieze una dintre stivele cu material lemnos.

Oamenii legii l-au prins în flagrant pe respectivul tânăr, identificat în persoana unui anume Gheorghe O., din municipiul Câmpulung Moldovenesc.  

„Acesta a declarat că a fost instigat la comiterea faptei de incendiere de către deținătorul unei firme din imediata apropiere și că acesta ar fi și proprietarul materialului lemnos”, a declarat ieri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, subcomisarul Ionuţ Epureanu, precizând că ancheta în acest caz continuă în vederea stabilirii tuturor persoanelor implicate și tragerea lor la răspundere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incendiu comandat de un gaterist care voia să scape de poliţie.
 Vizualizări articol: 4161 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Incendiu comandat de un gaterist care voia să scape de poliţie5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei