Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 mar 2014 - Anul XIX, nr. 60 (5569)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Băişanu: „Nu accept ca în ţara mea să stau şi să înghit ca reprezentanţi ai altor state să intre călare”

Duminică, 16 Martie 2014 (16:20:47)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PNL Suceava, deputatul Ştefan Alexandru Băişanu, a avut, în cadrul Delegaţiei Permanente a organizaţiei, un discurs extrem de virulent la adresa foştilor parteneri din USL, pe care i-a acuzat că au permis maghiarilor din Ungaria „să vină să inflameze spiritele în România”.

Băişanu a coborât de la prezidiu în faţa colegilor săi de partid şi le-a declarat „de aproape” că va fi primul care se va aşeza în faţa calului maghiar, subliniind că atunci când în ţară erau manifestări antiromâneşti, premierul Victor Ponta era la rugby la Tbilisi. Băişanu le-a spus membrilor Delegaţiei Permanente PNL Suceava că a văzut câteva sute de cetăţeni maghiari care vin în România şi inflamează spiritele „cu cagule pe faţă, cu săbii”, provocând jandarmeria.

„Îi cer premierului să ia act că în România nu vine oricine, oricum, cu parul în mână, să facă ordine în ţara mea”, a spus liderul PNL Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu: „Nu accept ca în ţara mea să stau şi să înghit ca reprezentanţi ai altor state să intre călare”.
 Vizualizări articol: 1764 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 4 voturi
Băişanu: „Nu accept ca în ţara mea să stau şi să înghit ca reprezentanţi ai altor state să intre călare”3.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Adevarat trimis de
(16 mar 2014, 17:04:40
Nu mai putem lasa extremistii din alte tari sa vina in Romania sa isi faca campaniile electorale pe spatele Romanilor pentru niste minoritati promitandu-le lucruri care sunt imposibile si care nu pot fi indeplinite, doar de dragul a catorva voturi.

Romania e tara model pentru tratamentul fata de minoritati si grupurile astea extremiste nu au ce cauta pe teritoriul Romaniei daca tot ce vreau este sa raspandeasca haos, neincredere si revolta pentru cauze care nici macar nu sunt fondate sau reale! Pentru ei asta e politica pentru noi asta e o lovitura grea la nivel social pentru aceste minoritati care nu inteleg in ce sa mai creada.
2.   ,,Alesii” nostri au alte preocupari, ale lor! trimis de
(16 mar 2014, 18:08:12

Sunt exagerate pretentiile ungurilor din aceasta tara, pentru ca la conducere, se perinda fel de fel de mafioti. Dupa cum stim, ,,alesii” nostri au alte preocupari, ale lor. Ei stiu una si buna, ca functia trebuie sa le foloseasca lor, nu tarii. Nu au nici o treaba cu tara si cu romanii! Asa cum ati propus spre demolare Termica, fara sa va ginditi la necazurile oamenilor.

Ungurii vor sa faca din ,,Tintul Secuiesc”ceva de genul: Transnistria, Cecenia, Kosovo, Tara Bascilor, sau alte zone separatiste pentru a crea si ei, imediat ,,Ungaria Mare”, separata total de Romania!
De fapt ungurii vor mai mult, dar pentru inceput, se multumesc cu cele trei judete - Mures, Covasna, Harghita - sa fie un Tinut Secuiesc. Este o politica revansarda, extrem de periculoasa, pe care conducatorii o iau in deridere, in genul, ,,ca nu o sa duca pamintul in Ungaria”.
Vom ajunge curind sa intram in aceste judete cu pasaport, ASA CUM ISI DORESC!

Ar fi timpul sa avem si noi conducatori curajosi si cu initiativa, patrioti adevarati, care sa se inconjoare de specialisti.

Pe acesti oameni trebuie sa-i alegem noi si trebuie sa invatam sa-i ,,citim”.

2.1  RE: ,,Alesii” nostri au alte preocupari, ale lor! trimis de
(16 mar 2014, 22:12:25
Laatu, nu trata pe maghiarii romani cu prea multa rautate, ei deja sunt mai acceptati si mai acceptabili, majoritatea deja au acceptat statusul lor ca o minoritate.

Mai sunt 100-200 care inca mai viseaza la trecut, dar majoritatea din ei sunt finantati de partide extremiste externe precum Jobbik, singurul lor scop fiind sa castige suport din alte tari decat Ungaria, deoarece chiar is ungarii recunosc ca sunt extremisti care nu trebuie sa ajunga la putere. Prin urmare, ei dau in minoritati din Romania, Ucraina, Slovacia, Serbia pentru voturi. Ei o sa raspandeasca extremistul lor pana ajunge peste tot.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei