Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 mar 2014 - Anul XIX, nr. 56 (5565)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

De primăvară

Campanie de plantare de arbori în municipiul Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În calitate de partener al Ministerului Mediului şi Schimbărilor Climatice, municipiul Fălticeni este unul dintre beneficiarii proiectului „Control Integrat al Poluării cu Nutrienţi”.

Proiectul se derulează la nivel naţional şi urmăreşte, printre altele, plantarea de vegetaţie forestieră pe terenurile degradate. În a doua parte a lunii martie, Primăria municipiului Fălticeni va primi peste 11.000 de puieţi din specia salcâm.

Primarul Gheorghe Cătălin Coman a declarat: „Urmărim să realizăm perdele de protecţie în zone vulnerabile la înzăpezire. Este vorba de terenuri proprietate publică situate la limita unor sectoare de drum care asigură legătura cu localităţi învecinate, de exemplu Petia, Baia, Rădăşeni. În fiecare an avem probleme în a deszăpezi aceste sectoare de drum”.

Pe lângă puieţii de salcâm repartizaţi în cadrul parteneriatului cu Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice, Primăria Fălticeni continuă plantările de arbori în baza parteneriatelor locale, cu peste 5.000 de puieţi din speciile: molid, plop auriu, salcie albă, salcâm.

„Rugăm locuitorii municipiului Fălticeni să vină în sprijinul nostru pentru a stabili împreună acele zone ale oraşului în care este necesară plantarea de arbori. Vom apela în acest sens şi la sprijinul asociaţiilor de proprietari, dar şi la partenerii noştri tradiţionali: unităţile de învăţământ, Detaşamentul de Pompieri Fălticeni, Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni”, a declarat primarul Gheorghe Cătălin Coman. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campanie de plantare de arbori în municipiul Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1518 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Campanie de plantare de arbori în municipiul Fălticeni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei