Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 mar 2014 - Anul XIX, nr. 55 (5564)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

În prag de 8 Martie

Spectacol cu multe surprize pentru mămici, la Grădiniţa „Cei 7 Pitici”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Două grupe de preşcolari, grupa mare şi grupa mijlocie, de la Grădiniţa „Cei 7 Pitici” au prezentat vineri, 7 martie, un spectacol dedicat mamelor, bunicilor, străbunicilor, în care au inclus mai multe surprize. „Piticii”, coordonaţi de educatoarele Floarea Degetaru şi Dana Anton, le-au emoţionat până la lacrimi pe mămici atunci când, după ce au spus fiecare câte o poezie, le-au oferit câte o floare. Unii, mai generoşi, mai mult din alergare, le-au dăruit mamelor câte un pupic pe obraz.

Florile au fost doar prima surpriză pregătită de preşcolari pentru mame. Zglobii, mereu în mişcare, cei mici le-au dăruit mamelor şi surprize muzicale, dar şi surprize dulci.

În timp ce Diana Hrişcă, elevă a Colegiului Naţional „Petru Rareş” din Suceava, invitata specială, a interpretat câteva piese muzicale, preşcolarii de la cele două grupe au pregătit prăjiturele, pe care le-au oferit în dar mamelor din sală.

Chiar dacă nu erau foarte iniţiaţi cu arta culinară, fiecare copilaş a reuşit să umple cu cremă câteva fursecuri, toţi fiind tare mândri de isprava lor. La final, poate cel mai emoţionant moment al serbării a fost acela în care fiecare spectatoare a primit câte o diplomă pentru „Cea mai bună mămică”, „Cea mai bună bunică” sau, dacă a fost cazul, „Cea mai bună străbunică”, însoţită şi de o felicitare lucrată de cei mici, sub îndrumarea educatoarelor.

 

“Cei mici au fost aplaudaţi de părinţi, ceea ce înseamnă că munca noastră a fost apreciată”

Evenimentul de vineri, care a marcat Ziua Internaţională a Femeii – 8 Martie, a fost organizat de Dana Anton şi Floarea Degetaru, educatoare la Grădiniţa „Cei 7 Pitici” din Suceava, sub coordonarea profesorului Dan Lohănel, directorul grădiniţei. Educatoarea Floarea Degetaru ne-a spus că cei mici şi-au dorit să le facă surprize mamelor, de ziua lor, şi au pus mult suflet în tot ce au realizat. „Având în vedere că este primăvară, ne-am gândit să pregătim o serbare intitulată <Surprize pentru mămici>. Copilaşii au învăţat poezii, cântece, în română şi în limba engleză, dansuri, au pregătit felicitări, dar şi o prăjiturică pentru mame. Cei mici au fost aplaudaţi de părinţi, ceea ce înseamnă că munca noastră a fost apreciată”, a completat Floarea Degetaru.

Situată în apropierea zonei centrale a municipiului Suceava, înconjurată de verdeaţă şi aer curat, la Grădiniţa “Cei 7 Pitici”, chiar de la intrare, te întâmpină personaje de poveste, Albă ca Zăpada, care le veghează somnul celor mici, curcubeul care le surâde în fiecare zi, înfrumuseţându-le preşcolarilor lumea fără griji a copilăriei. Personajele de poveste sunt pictate pe pereţii interiori ai grădiniţei, ceea ce-i face pe copii să se simtă în lumea basmelor. Părinţii care doresc să ştie în orice moment ce face copilul lor la grădiniţă pot să-l monitorizeze online.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacol cu multe surprize pentru mămici, la Grădiniţa „Cei 7 Pitici”.
 Vizualizări articol: 2502 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spectacol cu multe surprize pentru mămici, la Grădiniţa „Cei 7 Pitici”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei