Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 mar 2014 - Anul XIX, nr. 55 (5564)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

De 8 Martie

Flori pentru șoferițele oprite în trafic de poliţişti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şi în acest an, de 8 Martie, Poliţia Rutieră a ieşit în trafic pentru a oferi flori doamnelor şi domnişoarelor conducătoare auto, dar şi pietonilor de sex feminin, acţiunea fiind organizată pe raza municipiului Suceava, alături de reprezentanţii Auto Mitric - distribuitor Volkswagen şi partener Audi Service.

Trase pe dreapta pe strada Ana Ipătescu, în zona hotelului Bucovina, şoferiţele au răsuflat uşurate când au aflat motivul pentru care poliţiştii le-au oprit în trafic: acela de a le dărui flori şi de a le transmite o primăvară cât mai frumoasă, fără evenimente rutiere.

Radu Vasile Ianovici, director de marketing şi comunicare la Auto Mitric, a declarat că este al zecelea an de când firma pe care o reprezintă organizează alături de poliţiştii Serviciului Rutier astfel de filtre speciale în trafic cu ocazia zilei de 8 Martie.  

„Anul acesta am ales flori speciale, de iris, pentru că această floare semnifică admiraţie, curaj şi pasiune. Am dorit astfel să arătăm admiraţie şi recunoştinţă celor care îşi conduc cu mult curaj şi pasiune nu doar maşina personală sau de serviciu, ci şi viaţa de zi cu zi. De asemenea, dorim să transmitem gândul nostru bun şi de apreciere pentru toate doamnele de succes din Bucovina, care îşi desfăsoară activitatea în diverse domenii, vrem să adresăm în acelaşi timp calde urări şi mulţumiri tuturor femeilor care, în umbra anonimatului, sunt implicate în acţiuni de voluntariat cu caracter social şi umanitar, mamelor care-şi cresc cu dragoste şi ataşament copiii, soţiilor, prietenelor, colegelor noastre, tuturor celor care ne fac viaţa mai frumoasă în fiecare zi”, a arătat reprezentantul Auto Mitric.

Poliţiştii rutieri şi-au luat la acţinea de sâmbătă şi două colege de serviciu, inspector principal Ana-Maria Lomicovschi şi subcomisarul Anca Iacob-Munteanu, care au avut misiunea de a le transmite şoferiţelor şi recomandări preventive pe linie de circulaţie.

„Şi din partea Serviciului Rutier al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava dorim să transmitem sincere urări de sănătate, linişte şi succes în viaţă tuturor doamnelor şi domnişoarelor”, a declarat inspectorul principal Ana-Maria Lomicovschi.

 

Filtre ale Poliţiei Rutiere cu flori şi cadouri

Tot sâmbătă, reprezentanţii unei firme de cosmetice au dăruit flori şi cadouri cu ajutorul poliţiştilor rutieri femeilor care se aflau în trafic, fie în calitate de conducător auto, pasager ori pieton.

Acţiunea a avut loc simultan în municipiul Suceava, dar şi la Gura Humorului.

„Polițiștii au felicitat participantele la trafic și le-au urat o primăvară frumoasă, fără evenimente rutiere, transmițând în același timp și mesaje educative pe linie de circulație rutieră care au fost foarte bine recepționate de șoferițe”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flori pentru șoferițele oprite în trafic de poliţişti.
 Vizualizări articol: 2336 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Flori pentru șoferițele oprite în trafic de poliţişti5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Admirabil trimis de
(10 mar 2014, 15:46:25
Da, frumos gest. Am trecut si eu pe acolo si nu m-a oprit nimeni. Eram intr-o altfel de masina decat Audi sau VW. Poate, daca intram pe contrasens, ma opreau. Dar nici femeie de succes nu ma consider. Asa ca... poate la anul. Cu aceeai oameni, aceleasi cuvinte, aceleasi preferinte.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei