Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 mar 2014 - Anul XIX, nr. 55 (5564)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un bărbat de 71 de ani s-a ales cu dosar penal după ce l-a pulverizat cu spray lacrimogen pe tânărul care l-a agresat

Luni, 10 Martie 2014 (12:22:38)

Administratorul unui bar din Mălini, un bărbat în vârstă de 71 de ani, s-a ales cu dosar penal după ce a pulverizat spray lacrimogen în faţa unui scandalagiu, un tânăr de 19 ani, care s-a ales şi el cu dosar penal pentru distrugere şi loviri.

Duminică, în jurul orei 19.25, un bărbat de 71 ani, din comuna Mălini, a sesizat poliția prin 112 despre faptul că un tânăr din localitate distruge bunuri în incinta localului pe care el îl administrează.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă de poliție care în urma verificărilor a stabilit faptul că, în jurul orei 19.00, un tânăr de 19 ani, din localitate, în timp ce se afla în incinta localului a provocat scandal şi a distrus mai multe sticle şi pahare, iar la intervenţia administratorului a devenit violent şi l-a lovit.

Administratorul localului i-a pulverizat în zona feţei spray iritant-lacrimogen, fapt pentru care tânărul a fost transportat la spital, unde i s-au acordat primele îngrijiri de specialitate.

„În cauză s-a întocmit dosar penal față de agresor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe și distrugere, iar față de administrator pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, se precizează în comunicatul poliţiei.

Tot duminică, în jurul orei 15.25, poliţiştii Postului de poliție Baia s-au sesizat cu privire la faptul că o persoană în vizibilă stare avansată de ebrietate, având asupra sa un cuțit, a intrat într-un magazin din centrul localităţii. 

Poliţiştii l-au identificat pe bărbatul de 42 ani, acesta fiind imobilizat, încătușat și deposedat de cuțit.

„În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural”, menţionează poliţiştii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat de 71 de ani s-a ales cu dosar penal după ce l-a pulverizat cu spray lacrimogen pe tânărul care l-a agresat.
 Vizualizări articol: 2019 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bărbat de 71 de ani s-a ales cu dosar penal după ce l-a pulverizat cu spray lacrimogen pe tânărul care l-a agresat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Legi tampe .....elaborate de niste tampi! trimis de
(10 mar 2014, 13:39:30
Doar intr-o tara de nebuni ca la noi, poate fi taxat un cetatean onest ,care-si apara proprietatea, daca s-ar fi intamplat in alta parte, chiar impuscat individul scandalagiu si cel ce s-a aflat in legitima aparare n-ar fi patit nimic......
2.   Confuzie trimis de
(10 mar 2014, 14:31:35
Pesemne tanarul scandalagiu a facut o plangere impotriva administratorului barului care a folosit spray-ul lacrimogen. Asta presupune obligatoriu o cercetare ca e clar ca fiecare isi sustine autoapararea in fata agresorului.
Si de aici apare confuzia ( sau mai bine zis nestiinta ) ca -iaca ce nenorocire - ca i-au facut dosar penal batranului, de parca deja l-ar fi incarcerat si spanzurat de picioare. Un dosar penal nu presupune si condamnare obligatoriu ,ci se poate da neinceperea urmaririi penale ( NUP) bineinteles dupa cercetarile de rigoare ale " organelor".
2.1  RE: Confuzie trimis de
(10 mar 2014, 15:16:05
Cunoaste si noi aceste aspecte cu plangere si NUP. O sa spui ca autoritatile urmeaza proceduri si isi fac datoria, atunci eu vin si te intreb nu ti se pare pierdere de timp ? Pentru ce sa fie pus pe drum batranul pentru a da declarartii peste declarartii la parchet ? Cine suporta pierderea de timp si osteneala lui ? Din aceasta cauza nimic nu functioneaza in tara asta.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei