Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 mar 2014 - Anul XIX, nr. 54 (5563)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Disconfort

Noroi până la genunchi pe câteva străzi din Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Coşmar pentru zeci de familii din Fălticeni, care înoată pur şi simplu prin noroi de mai multe săptămâni. Oamenii sunt revoltaţi şi spun că vinovaţi de această stare de lucruri sunt reprezentanţii firmei care efectuează lucrările, 3T Construct.

„Lucrările pentru introducerea canalizării au început acum o lună de zile pe străzile Horia, Cloșca, Soldat Zamfir, dar din nu știu ce motiv nu au fost finalizate. Toți suferim acum pentru că este aproape imposibil să ajungi pe strada Armatei fără să te murdărești până la genunchi, iar mașinile prezintă avarii la instalațiile de sub șasiu”, a arătat Mihai Marian Tudosă, unul dintre fălticenenii afectaţi direct de aceste lucrări.

Oamenii spun că au făcut numeroase demersuri şi s-au plâns autorităţilor locale despre ceea ce se petrece pe aceste trei străzi, dar până acum nu s-a întâmplat absolut nimic.

„Hal de stradă, hal de nivelare în urma branșărilor la rețeaua de canalizare. Mașinile răzuiesc culmile de noroi care ajung și la 30-35 de cm înălțime. Urmările sunt din cele mai diverse: stricăciuni aduse băii de ulei, direcției, tobei de eșapament, punților spate și față. S-au creat șanțuri transversale lungi de 2-3 metri care nu permit traversarea lor decât cu distrugerea echipamentul din dedesubtul mașinii. Nu mai spun că circulația localnicilor are loc <în șir indian>, cu cizme de cauciuc, părinții își cară copiii în spate, iar bătrânii se țin de gardurile vecinilor pentru a putea înainta”, a mai spus Mihai Marian Tudosă.

Primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, a recunoscut că situaţia de pe cele trei străzi este dificilă, iar disconfortul maxim. Edilul le-a cerut oamenilor să mai aibă răbdare câteva zile, pentru că lucrările au ajuns la final, iar de săptămâna viitoare ar trebui să înceapă operaţiunile de readucere a străzilor la starea iniţială.

„Normal, cele trei străzi sunt închise circulaţiei rutiere, dar unele persoane merg cu maşinile la locuinţe. Constructorii m-au informat că au finalizat branşamentele, iar de luni se vor ocupa de readucerea străzilor la starea iniţială. Trebuie spus că cele trei străzi sunt de pământ, balastate, dar noi, din bugetul local, vom încerca în această vară să le asfaltăm”, a declarat Cătălin Coman.

Şi pe alte străzi se lucrează şi se semnalează probleme, motiv pentru care edilul din Fălticeni face apel la cetăţeni pentru a da dovadă de înţelegere până când situaţia va reveni la normal. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noroi până la genunchi pe câteva străzi din Fălticeni.
 Vizualizări articol: 2865 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Noroi până la genunchi pe câteva străzi din Fălticeni5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei