Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 feb 2014 - Anul XIX, nr. 41 (5550)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Marginea

Lucrare de amploare, pentru consolidarea drumului care s-a surpat în faţa unei maşini

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Drumul naţional 2E, în zona unde s-a format un imens crater în asfalt, în care a ajuns maşina în care se aflau doi soţi şi copilul lor în vârstă de 6 ani, a intrat într-o lucrare de reabilitare complexă, care va presupune o perioadă îndelungată în care se va lucra în zonă. Cel puţin aşa a fost înştiinţată Poliţia Rutieră, traficul de la ieşirea din Marginea spre Solca fiind restricţionat pe un singur sens de mers, doar pentru vehiculele până în 7,5 tone.

Conform unui comunicat al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), ruta ocolitoare stabilită pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 10 tone este: Păltinoasa (DN 17) – intersecţia DN 2 cu DN 2H – Rădăuţi (DN 17A). Pentru vehiculele cu masa totală între 7,5 tone şi 10 tone este recomandată varianta Păltinoasa – DN 2E – Solca (DN 2K) – Arbore – intersecţie DN 2K cu DN 2H (Milişăuţi) – Rădăuţi – DN 17A – Marginea şi retur.

Reamintim, marţi seară, Constantin Cruţ, în vârstă de 45 de ani, din comuna Horodnic de Sus, conducea un autoturism Opel Corsa, în dreapta lui aflându-se soţia sa, în vârstă de 28 de ani, în timp ce pe bancheta din spate era băieţelul lor în vârstă de 6 ani. Cei trei veneau de la Solca, de la părinţii femeii, şi se îndreptau spre casă. Şoferul s-a trezit brusc în faţă cu o groapă imensă, cât întregul sens de mers. Maşina a intrat în groapă, doar norocul şi prudenţa şoferului, care nu avea viteză, făcând ca accidentul să nu se transforme într-o nenorocire. Carosabilul a cedat brusc deasupra unui podeţ, cel mai probabil din cauza infiltraţiilor de apă. 

De precizat că Andrei Huţanu, şeful Secţiei de Drumuri Naţionale Suceava, care răspunde direct de DN 2E, în zona în care a avut loc accidentul, nu a fost de găsit la telefon în ultimele două zile. În aceste condiţii nu am putut afla mai multe detalii despre lucrarea care se execută şi când va fi finalizată aceasta. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrare de amploare, pentru consolidarea drumului care s-a surpat în faţa unei maşini.
 Vizualizări articol: 2063 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lucrare de amploare, pentru consolidarea drumului care s-a surpat în faţa unei maşini0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei