Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 feb 2014 - Anul XIX, nr. 25 (5534)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Din cauza vremii

Gravidele la termen şi dializaţii, monitorizaţi de Comitetul pentru situaţii de urgenţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Informaţiile referitoare la persoanele care au nevoie de dializă şi despre femeile însărcinate care trebuie să nască în următoarele zile trebuie să fie cunoscute permanent la Comitetul judeţean pentru situaţii de urgenţă pentru a se preveni situaţiile de risc. Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a declarat, ieri, că le-a cerut primarilor din toate localităţile să contacteze medicii de familie pentru a întocmi o situaţie exactă cu aceste persoane. Pentru dializaţi sistemul este deja funcţional, astfel cei care trebuie să fie supuşi procedurii de dializă astăzi, adică 18 persoane, au fost aduşi la centrele de dializă încă de sâmbătă.

Vremea nefavorabilă din weekend a făcut din nou probleme sucevenilor, în ceea ce priveşte alimentarea cu energie electrică şi circulaţia rutieră. Duminică dimineaţă, 2.900 de gospodării din zona Fălticeni- Liteni şi Boroaia nu aveau curent electric, însă în cursul zilei echipele de intervenţie au reuşit să remedieze avariile.

Din cauza viscolului puternic, care a determinat formarea sulurilor de zăpadă pe carosabil, ieri dimineaţă au fost restricţii de circulaţie pe şase drumuri judeţene. Două dintre acestea au fost redate integral traficului rutier până la amiază, iar pe patru - la Baia, Moara- Berchişeşti, Siret-Muşeniţa şi Forăşti-Manolea s-a intervenit până după prânz.

Meteorologii anunţă temperaturi în continuare negative în timpul nopţii, dar în creştere pentru judeţul Suceava în perioada următoare. De marţi, în timpul zilei temperatura poate ajunge la + 1 grad Celsius, dar nu există risc de inundaţii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gravidele la termen şi dializaţii, monitorizaţi de Comitetul pentru situaţii de urgenţă.
 Vizualizări articol: 1695 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gravidele la termen şi dializaţii, monitorizaţi de Comitetul pentru situaţii de urgenţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De ce nu sunt cursuri gratuite pt. femei gravide? trimis de
( 3 feb 2014, 23:04:12
Am si eu o neintelegere, in multe tari, se considera ca nasterea naturala este cea mai sanatoasa pentru mama si copil. De ce nu se infiinteaza cursuri gratuite la spital sau undeva, dar de preferinta la spital, pentru mame noi? De exemplu, exercitii si gimnastica, respiratie, procedura in caz de travaliu, ce servicii pot beneficia, etc.

Un prieten a avut acum cateva saptamani un copil si a spus ca a primit doar cateva fluturase care pana si pe el l-a surprins, dar asta e un gest pe jumatate indeplinit.

Trebuie sa ajutam mamele si familiile care va locuiesc in acest oras/judet, care muncesc corect si traiesc corect si care pana la urma va platesc taxele si impozitele si nu se muta in strainatate deoarece inca mai cred ca se poate ceva in orasul asta.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei