Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 feb 2014 - Anul XIX, nr. 25 (5534)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Consiliul Local Rădăuţi

Bugetul local al municipiului pentru anul 2014 a fost aprobat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bugetul de venituri şi cheltuieli al municipiului Rădăuţi pentru anul 2014 a fost avizat pozitiv de către deliberativul local, la finele săptămânii trecute, după o şedinţă de circa trei ore. Total buget centralizat – 49.882.650 lei, care împreună cu excedentul din anul anterior vor finanţa cheltuieli de circa 56.500.000 lei, acestea incluzând şi bugetele instituţiilor subordonate, respectiv învăţământ, Direcţia de Asistenţă Socială, Spital, şi celelalte instituţii cu subordonare locală – acesta este în cifre bugetul pentru anul în curs.

Şeful Serviciului Impozite şi Taxe din Primăria Rădăuţi, economistul Silviu Ursescu, a declarat: „Pentru anul 2014 s-a avut în vedere, prioritar, finanţarea secţiunii de dezvoltare, adică cuprinderea unor obiective de investiţii noi, dar şi continuarea celor deja începute în anii anteriori. Bugetul de dezvoltare depăşeşte suma de zece milioane de lei şi include obiective mari cum ar fi cofinanţarea proiectelor europene, <Tezaure etno-istorice bucovinene>, sau a proiectelor desfăşurate prin intermediul Consiliului Judeţean Suceava, cel cu referire la deşeuri, cât şi cel pentru extinderea şi modernizarea reţelelor de apă-canal, proiect care se derulează prin ACET. Apoi au fost prevăzute cheltuieli pentru finalizarea construcţiilor unor grădiniţe pentru preşcolari, o altă sumă importantă se îndreaptă către ordonatorul terţiar din învăţământ pentru finanţarea cheltuielilor de investiţii conform fiecărei solicitări în parte. În acelaşi timp, Spitalului Municipal i-au fost alocate fonduri pentru cofinaţarea la proiectul „e-Sănătate”, şi trebuie menţionată şi finanţarea pentru realizarea unei zone pietonale în Piaţa Unirii”. 

 

Olărean: Au fost respectate prevederile legale pentru întocmirea şi configurarea bugetului

Primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, şi-a felicitat colegii din primărie care au lucrat la întocmirea bugetului, şi în acelaşi timp şi-a exprimat speranţa că împreună cu comunitatea locală va duce până la capăt o serie de proiecte.

„Au fost respectate prevederile legale şi indicaţiile instituţiilor în drept să ofere îndrumări în sprijinul întocmirii şi configurării acestui buget. Ţin să le mulţumesc colegilor din executiv care gestionează banul public, cât şi contribuabililor care au făcut eforturi să-şi achite obligaţiile către primărie, condiţii în care vom putea face mai multe lucruri pentru comunitatea rădăuţeană”, a precizat Olărean. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bugetul local al municipiului pentru anul 2014 a fost aprobat.
 Vizualizări articol: 2046 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bugetul local al municipiului pentru anul 2014 a fost aprobat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei