Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 ian 2014 - Anul XIX, nr. 11 (5520)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Vânzări

Bunurile confiscate de inspectorii antifraudă din Bazarul Sucevei vor fi valorificate prin licitaţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bunurile pe care inspectorii  Direcţiei Regionale Antifraudă Fiscală le-au confiscat de la comercianţii din Bazarul Sucevei vor fi scoase la licitaţie pentru a fi valorificate. În urma a două acţiuni ample de control în Bazar, inspectorii antifraudă au confiscat bunuri a căror valoare depăşeşte suma de 250.000 de lei (2,5 miliarde de lei vechi). Toate aceste bunuri sunt depozitate în momentul de faţă în sediul Direcţiei Regionale Antifraudă Fiscală Suceava, iar după expirarea perioadei în care comercianţii de la care au fost confiscate pot să depună contestaţii vor fi trimise Finanţelor sucevene pentru a fi evaluate şi valorificate prin licitaţie. De precizat că numai în urma unui control făcut în Bazar în urmă cu două zile, inspectorii antifarudă au confiscat bunuri în valoare de 150.000 de lei. Bunurile au fost confiscate fie de la agenţii economici din Bazar care nu aveau documente justificative, fie de la comercianţii care nu aveau nici o formă de înregistrare legală. Astfel se facă că în momentul de faţă spaţiile disponibile din sediul Direcţiei Regionale Antifraudă Fiscală Suceava sunt pline de biciclete, drujbe, pompe, butelii, undiţe, pături, cauciucuri, căşti pentru motociclişti, maşini de tocat carne, sănii, hidrofoare, lopeţi, bocanci, cizme de cauciuc, costume bărbăţeşti sau mii de perechi de blugi.

Pe de altă parte, şeful Direcţiei Regionale Antifraudă Fiscală Suceava, Cosmin Georgescu, a ţinut să precizeze că valoarea totală a amenzilor şi confiscărilor dispuse de inspectorii acestei instituţii, în urma tuturor acţiunilor de control, se ridică la suma de patru milioane de lei (40 de miliarde de lei vechi). 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bunurile confiscate de inspectorii antifraudă din Bazarul Sucevei vor fi valorificate prin licitaţie.
 Vizualizări articol: 5539 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Bunurile confiscate de inspectorii antifraudă din Bazarul Sucevei vor fi valorificate prin licitaţie2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Scrisoare deschisa d-lui sef Georgescu trimis de
(17 ian 2014, 16:21:23
Cu tot respectul pe care vi-l port, ma adresez d-voastra in numele majoritatii celor care isi desfasoara "'o activitate de subzistenta" in Bazarul Suceava, caci astfel se poate numi ceea ce facem noi in acest Complex Comercial. In urma actiunilor desfasurate de inspectorii d-voastra,din ultima perioada situatia din randul comerciantilor a devenit din ce in ce mai tensionata si cu tot respectul fata de institutia pe care o conduce-ti va aducem la cunostinta faptul ca intradevar o parte dintre noi suntem nevoiti sa facem "evaziune de subzistenta"pentru a ne plati facturile la utilitati si a ne creste copii. Deci, atunci cand ati golit la propriu cateva chioscuri de absolut tot ce contineau inclusiv cateva suluri de hartie igienica iar bilantul total al amenzilor aplicate creeaza iluzia ca in Bazar se fac afaceri aproape de calibrul structurilor mafiote ne facem sa credem ca de fapt aceasta structura nou creata ANAF si-a inceput activitatea "in forta" doar la "micii gainari"si isi face imagine cu "prostimea" din Bazar. Apropo, nu mai sunt vremurile bune nici la noi ! Asadar sunteti poftiti sa luati parte la o zi de munca in Bazar dar de dimineata si pana la amiaza eventual la -20 de grade si sa vedeti la fata locului cum se face "evaziunea".D-voastra ati stat doua, trei ore la cateva grade cu plus si pareati foarte afectati de vreme sau poate de faptul ca ati nenorocit niste amarati.Ei si uite asa facem noi "evaziune"caci postasul la noi suna de mai multe ori cu tolba plina de facturi la utilitati sau de alta natura care trebuiesc platite in fiecare luna. Avem totusi speranta ca institutia pe care o conduceti se va remarca pe viitor,prin actiuni la adevaratii"rechini financiari"care jongleaza cu milioane dar in euro, asa cum ati promis in articolul de mai sus,respectiv la domenii ca forestier petrolier sau alte accizabile.Si sa mai stiti ca Bazarul a fost si este singura sursa de venit pentru sute de familii din oras. Oferiti o alternativa si apoi demolati bazarul!
2.   Comentariu trimis de
(17 ian 2014, 23:43:46
Asa a fost totdeauna , sub oricare putere , micile afaceri , care intretin o familie,sunt casapite, pe cand marii evazionisti, care decarteaza la partidele politice, nu sunt deranjati niciodata !
De asta trebuie o REVOLUTIE ADEVARATA!
3.   Lol trimis de
(17 ian 2014, 23:47:55
Pentru cei care ati comentat de pe contul de facebook ...
LOGIC, atunci cand nu castigi nimic si nu scoti profit, te lasi de meseria de bazarist. Nu cred ca este cineva in bazar care sa piarda sau sa emita bon fiscal. Am fost de fiecare data in bazar, de fiecare data a fost full, la fiecare taraba era coada. Nu cred ca nu sunt vanzari.
Deci, ciocu mic si joc de glezna !
4.   Covrigei de vânzare trimis de
(18 ian 2014, 10:43:09
Propun ca bunurile confiscate să fie duse în faimoasa cameră a politiei din Rădăuți.Prietenii știu de ce...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei