Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 ian 2014 - Anul XIX, nr. 10 (5519)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 16-22 ianuarie

Expoziţia „Viaţa secretă a planetelor”, la Shopping City

În perioada 7-20 ianuarie, Shopping City Suceava găzduieşte expoziţia intitulată „Viaţa secretă a planetelor”, aparţinând artistului plastic Olivian Liviu Paveliuc.

Sucevenii vor putea admira aproximativ 90 de picturi abstracte şi figurative realizate în ulei pe pânză cu diverse aplicaţii. În realizarea tablourilor, artistul plastic a utilizat tehnica picturii „în cuţit de paletă”, obţinând astfel o serie de efecte speciale de volum. „Vă invit la o artă conceptuală: joc de idei, meditaţie apragmatică şi contemplaţie proprie receptării artistice!”, a declarat artistul plastic Olivian Paveliuc.

Olivian Paveliuc s-a născut în anul 1960, la Vereşti (Suceava), şi a absolvit Liceul Pedagogic, profil Arte şi Şcoala Populară de Artă din Botoşani.

 

Weekenduri cu filme gratuite pentru copii

În fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 10:00, toţi copiii sunt aşteptaţi la Shopping City Suceava să vizioneze filme de animaţie cu cele mai îndrăgite personaje de desene, toate dublate în limba română. Proiecţiile vor avea loc în incinta 3D Café din Shopping City Suceava. Intrarea este liberă pentru cei mici. Sâmbătă, 18 ianuarie, şi duminică, 19 ianuarie, începând cu ora 10:00, copiii vor putea urmări filmul “Neînfricata HD”.

 

Cursuri gratuite de dans pentru copiii începători

Shopping City Suceava invită toţi copiii la cursurile gratuite pentru începători oferite de Şcoala de dans Fly Dance Studio. Aceştia au ocazia de a învăţa diferite stiluri de dans, precum: vals lent, vals vienez, quick step, tango, slow fox, samba, cha-cha, passo doble, rumba sau jive. De altfel, pasionaţii vor putea dansa şi în paşi de salsa, bachata, merengue sau tango argentinian. Cursurile se desfăşoară în City Gallery, din incinta Shopping City Suceava, în fiecare luni şi miercuri, între orele 17:00-18:30.

 

Târgul de Handmade, la Iulius Mall

De vineri până duminică, 17-19 ianuarie, amatorii de accesorii originale sunt aşteptaţi la o nouă ediţie a Târgului de Handmade. Zeci de artişti talentaţi îşi vor expune creaţiile la parterul Iulius Mall, toate articole delicate, lucrate cu migală. Clienţii vor putea alege dintr-o gamă variată de bijuterii din pietre semipreţioase, accesorii croşetate sau împletituri, decoraţiuni tradiţionale, aranjamente inedite şi multe alte articole unicat.

 

Dans pentru ce mici, la Iulius Mall

Copiii vor fi răsfăţaţi cu activităţi distractive, la Iulius Mall. Cei care vor să înveţe să danseze sunt aşteptaţi la sesiunile ritmate gratuite. În fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, în sala Boomdance, de la etajul mall-ului, începând cu ora 18.00, dansatorii profesionişti dau startul maratonului de distracţie în paşi de rumba, samba, salsa, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot.

 

Promoţii la Iulius Mall

Clienţii Iulius Mall Suceava sunt invitaţi să sărbătorească începutul de an cu promoţii de până la 70%. Sucevenii care nu au primit de la Moş Crăciun tot ce şi-au dorit îşi pot alege cadourile din magazinele preferate, care s-au pregătit cu preţuri ispititoare la colecţiile de sezon. Promoţii de până la 70% îi aşteptă pe toţi pasionaţii de cumpărături în magazinele Terranova şi Jolidon, de până la 65% la Valerio Studio şi de până la 60% la Kenvelo. Articole vestimentare în tendinţe, la jumătate de preţ, se găsesc la C&A, Motivi, Steilmann, Nichi Cristina Nichita, Sofiaman, Dovani, Junker şi Motor. Oferte ispititoare se găsesc şi în magazinele Paolo Bertolucci, de până la 45%, Mondex, de până la 42%, America Skate, de până la 35%, şi Janice, preţuri reduse la paltoane. Pentru cei cu spirit dinamic, magazinul Intersport propune articole la jumătate de preţ, iar la Adidas sunt promoţii de până la 30%. Şi magazinele destinate prichindeilor se întrec în oferte atractive. Cei mici se pot înnoi cu articole mai ieftine cu până la 50% de la Delia '07 şi Louise, iar cumpărăturile de la Dinoland sunt cu până la 20% mai avantajoase. Clienţii care vor să se bucure în noul an de încălţăminte la modă trebuie să ştie că sunt promoţii de până la 50% la magazinele La Scarpa, Salamander, Coly şi Deichmann. Şi articolele de marochinărie de la Samsonite au discount-uri de până la 70%. Cei care adoră parfumurile şi cosmeticele sunt aşteptaţi cu preţuri de nerefuzat la Flormar, Mystical şi Elgon, iar iubitorii de lectură vor găsi oferte promoţionale pe rafturile Cărtureşti. Iulius Mall Suceava a pregătit pentru clienţii săi un început de an cu oferte fabuloase! Lista completă a promoţiilor de sezon se găseşte pe site-ul www.iuliusmall.com/Suceava.

 

Joi, 16 ianuarie

Lansare de carte, la Muzeul Bucovinei

Grupul literar Zidul de Hârtie organizează, de la ora 16.00, la Muzeul Bucovinei, un nou eveniment cultural. Este vorba de lansarea unui volum de versuri, apărut la finele anului trecut la editura Vinea, sub semnătura poetului Florin Dan Prodan. „Poem pentru Ulrike” este la ediţia a doua, revăzută şi adăugită. Vor vorbi despre carte poeţii Dan Cristian Iordache, George Serediuc şi Vlad Sibechi.

 

Concert live T-Jazz

La Talcioc Cultural, Concert live T-Jazz, de la ora 21:00. T-Jazz revine cu acordurile cunoscute și în 2014. Donaţie artişti – 10 lei.

https://www.facebook.com/events/559397894129697/. Rezervări la 0755 222 880.

 

Student Power Night, la Padrino

Începând cu ora 22.30, în Padrino este Student Power Night. „Eşti student? Vino să petrecem împreună. Şampanie şi shot-uri din partea casei, pentru toţi studenţii. În plus, reducere 15%, după ora 24:00. Nu rata cea mai tare petrecere studenţească marca Padrino”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 17 ianuarie

Manifestare dedicată memoriei preşedintelui John Kennedy, la USV

De la ora 16.00, în Aula din Corpul E al Universității “Ştefan cel Mare” Suceava (USV) va avea loc un eveniment dedicat memoriei preşedintelui John Fitzgerald Kennedy, personalitate marcantă pentru istoria Statelor Unite ale Americii. La universitatea suceveană, această manifestare va include următoarele momente: prezentarea cărţii „John F. Kennedy - Enigmele unui erou”, un bestseller New York Times, tradus și prezentat în avanpremieră la Festivalul de Film Istoric de la Râșnov (www.ffir.ro), prelegerea cu titlul „JFK, moștenire și mit”, susţinută de Sever Voinescu (președinte al Asociației „Friends of America”) şi filmul documentar JFK.

Intrarea este liberă.

 

Trupa Fabulinus prezintă spectacolul de teatru „Visul unei nopţi de vară”

La Auditorium „Joseph Schmidt” (str. Universităţii, nr. 13) din municipiul Suceava, trupa de teatru Fabulinus, în colaborare cu Teatrul „Mihai Eminescu” Botoşani, va prezenta spectacolul cu piesa „Visul unei nopţi de vară”, după William Shakespeare. Regia, scenografia şi coloana sonoră - Ion Sapdaru. Intrarea este liberă.

 

Petrece în Padrino

„E ziua ta săptămâna asta? Ia-ţi prietenii şi sărbătoreşte-o vineri (în afara serilor cu evenimente speciale) la Padrino. Noi îţi facem cadou 50%, pentru toate produsele din bar, la nota de plată, după ora 22.00”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

„Friday We Are Different”, în Padrino Lounge

În Padrino Lounge, „<Friday We Are Different>, music performed by DJ XS. Tell Only Your Best Friends!”, anunţă organizatorii. www.facebook.com/padrinoloungesuceava

 

Sâmbătă, 18 ianuarie

Kids City – ateliere de creaţie pentru copii

Copilul tău este creativ, energic şi adoră picturile pe faţă? Atunci Shopping City Suceava este locul perfect pentru el. Începând cu ora 12:00, aşteptăm copiii să se distreze în cadrul atelierului de creaţie “În lumea Disney”, unde vor putea să confecţioneze ecusoane cu personajele preferate din desene animate şi să se distreze alături de mascota Shopping City Suceava. Copiii îşi vor petrece timpul creativ şi distractiv, se vor relaxa, vor socializa şi vor putea pleca acasă cu amintiri plăcute.

 

"Latino Party" by DJ XS, la Padrino

„Începând cu ora 22.30, în Padrino este <Latino Party> by DJ XS. Noi facem cele mai bune petreceri pentru tine”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Invitaţie la joacă de la clovnul Bobo

De la ora 16.00, prichindeii primesc o invitaţie la joacă de la clovnul Bobo. Îndrăgitul personaj îi aşteaptă pe cei mici cu surprize dulci şi farse amuzante, în Iulius Mall Suceava.

 

Duminică, 19 ianuarie

Ioan Gyuri & The Blue Workersrevin la Suceava

Ioan Gyuri & The Blue Workersrevin la Suceava, de data aceasta pe scena Talciocului Cultural, de la ora 21:00. Sucevenii dornici de muzică de calitate au ocazia de a petrece o seară minunată, savurând un amestec generos de genuri şi stiluri, de ritmuri blues, rock sau country, marca Ioan Gyuri Pascu, Teo Boar şi Vlady Cnejevici. Donaţie artişti - 15 lei.
https://www.facebook.com/events/203125019876859/

 

Invitaţie la teatru

O nouă întâlnire cu marionetele Teatrului de Păpuşi „Puppet” este programată de la ora 12.00, în zona KidsLand din Iulius Mall Suceava.

 

Miercuri, 22 ianuarie

”Oprește cancerul de col uterin!”

Televiziunea Intermedia Suceava, Radio Top și Jupânu, cu sprijinul Shopping City, vă invită la o dezbatere cu tema: ”Oprește cancerul de col uterin!”. Este sloganul sub care Asociația Europeană de Prevenire a Cancerului Cervical desfășoară, în intervalul 19-25 ianuarie, „A Opta Săptămână de Prevenire a Cancerului de Col Uterin”. De unde pornim, de unde ar trebui să își ia femeile informațiile, ce trebuie să facă pentru a preveni îmbolnăvirea? Ce au de făcut atunci când află că sunt bolnave? Poate fi această boală tratată și altfel decât prin intervenție chirurgicală? Cât de important este pentru o femeie bolnavă să găsească suport moral în familie, la serviciu, la spital, la biserică? Sunt doar câteva dintre întrebările la care vor da răspunsuri medici, psihologi, preoți, bolnave. Întâlnirea are și un caracter umanitar: o bolnavă de cancer de col uterin, care nu-și permite plata operației care-i poate salva viața, va primi banii strânși din vânzarea unor obiecte donate de artiști și alți oameni cu suflet mare din Suceava. Citiţi povestea femeii pe http://www.monitoruldecampulung.ro/o-pensionara-din-campulung-isi-vinde-casa-ca-sa-si-opereze-fata-bolnava-de-cancer/.

Evenimentul va începe la ora 17:00, în sala City Gallery de la Shopping City Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1575 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei