Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 ian 2014 - Anul XIX, nr. 7 (5516)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prevenţie

Nechifor anunţă că în apropierea „Zidului Morţii” au fost montate panouri de avertizare suplimentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Autorităţile sucevene au suplimentat măsurile în vederea avertizării şoferilor în apropierea pilonului construit în sensul giratoriu din Şcheia, la intersecţia dintre şoseaua de centură a Sucevei şi DN17. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat în cursul zilei de ieri că pe sensul de mers dinspre Gura Humorului spre Suceava au fost montate trei panouri reflectorizante cu o luminozitate de 800 de lumeni. În acelaşi timp, Nechifor a mai precizat că autorităţile au solicitat şi desfiinţarea unui panou publicitar amplasat fără documente legale pe marginea DN 17, la o distanţă de circa 100 de metri de pilonul din mijlocul sensului giratoriu.

„S-a luat această decizie pentru ca în zona acestui sens giratoriu să rămână doar semnalizările rutiere. Legat de ultimele panouri montate, trebuie spus că acestea au maximul posibil de luminozitate pentru astfel de sisteme de avertizare”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean. Pe panoul reflectorizant montat la circa 400 de metri de sensul giratoriu este scrisă avertizarea „Atenţie!!! Şantier în lucru!! Reduceţi viteza!!”.

Nechifor a mai adăugat că în cursul zilei de astăzi, la Suceava vor fi prezenţi reprezentanţi ai Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale în vederea găsirii unor soluţii „de intrare în normalitate” în zona pilonului construit în mijlocul DN 17. Reamintim că în urma unor accidente rutiere, patru persoane şi-au pierdut viaţa după ce s-au izbit direct în „Zidul Morţii”.

La sfârşitul săptămânii trecute, aproximativ 500 de suceveni au protestat la „Zidul Morţii” împotriva soluţiei de a construi un pilon în mijlocul DN 17, la intersecţia acestui drum cu viitoarea şosea de centură a Sucevei. Protestatarii au avut la ei pancarte pe care se putea citi „Aici se moare!”, iar unii dintre cei care au participat la această acţiune au aprins lumânări şi au ţinut un moment de reculegere pentru cei patru suceveni care şi-au pierdut viaţa în acest loc.

După accidentul de la începutul acestui an, în care un tânăr şi-a pierdut viaţa, autorităţile au decis suplimentarea măsurilor de siguranţă, prin montarea de benzi rezonatoare şi a unor lămpi cu lumini intermitente.

De asemenea, prefectul Florin Sinescu i-a trimis ministrului delegat pentru proiecte de infrastructură de interes naţional şi investiţii străine, Dan Şova, o schiţă cu propunerea pentru fluidizarea traficului în zona acestui sens giratoriu. Sinescu a arătat că soluţia propusă pentru a se încerca rezolvarea problemelor de trafic în această zonă ar fi separarea prin scuaruri cu parapeţi a sensurilor de circulaţie de pe DN 17, la intrarea în sensul giratoriu, atât dinspre Suceava, cât şi dinspre Gura Humorului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor anunţă că în apropierea „Zidului Morţii” au fost montate panouri de avertizare suplimentare.
 Vizualizări articol: 3856 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 12 voturi
Nechifor anunţă că în apropierea „Zidului Morţii” au fost montate panouri de avertizare suplimentare1.8512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Si cu asta-i gata.... trimis de
(13 ian 2014, 11:18:29
In sfarsit Nechifor a gasit solutia terminarii centurii ocolitoare a orasului Suceava....Cu aceste noi indicatoare, lucrarea a luat sfarsit si se pot semna contractele de luare in primire. Bavo tovarase nechifor....Ne asteptam sa ne mai aburiti cu ceva promisiuni desarte, dar se vede ca ati gasit solutia finala. Bravo, bravo bravo.
La cat mai multe relizari (pt voi promisiuni)
P.S. Daca taiati si niste panglici la acele indicatoare, dadea mai bine pt prostimea care v-a ales....
2.   BAFTA trimis de
(13 ian 2014, 11:49:59
d-le Nechifor solutia cea mai buna ar fi montarea unui indicator cu promisiunile USL
3.   Zidul...nebunilor.....!!! trimis de
(13 ian 2014, 12:22:03
Am curajul sa afirm...ca daca s-ar insrtala un radar fix...acolo...in maxim 2-3 luni, se vor ridica..peste 1.000 de permise . Dementa soferilor...este fara leac. Locul este semnalizat corespunzator...iar ce-i ce se dau cu capul...sun .- culmea-./..localnicii.
4.   Zidul lui Flutur trimis de
(13 ian 2014, 15:48:39
Vinovat pentru toate aceste lucruri este Flutur,in timpul conducerii sale a fost turnat construit acest mastodont,acuma prefectul sau presedintele cj ce sa mai poata face,ar trebui luat Ghita Flutur l-a rost.
5.   ** trimis de
(13 ian 2014, 15:52:52
Ca tot veni vorba de Flutur,nu cumva el a dat startul campaniei sale electorale pentru Senat de la acest zid?Unde este el acuma?Iarasi sta prin Bucuresti la whisky cu videanu,blaga si berceanu prin dorobanti...Rusine domnule si mai vii in fata oamenilor cu promisiuni desarte.
6.   Obs trimis de
(13 ian 2014, 17:02:22
vinovati sunt si bulbacu' asta de nichifor si tolomacu' de flutur cu toata sleahta de consilieri si specialisti ce-i inconjoara. trebuiau sa dea dispozitie constructorului sa lase neterminate lucrarile undeva in cimp unde nu era nevoie de ele si intr-o luna se termina acolo lucrarea.bashca ca berbecul ala de proiectant, vasile jula de la bacau, in loc sa proiecteze un zid cu doua poduri putea proiecta un pod mai lung cu bretele laterale de urcat pe soseaua de centura si astia ce vin de la humor treceau fara sa-i doara la basca.unde nu-i experienta de organizare a muncii si spirit practic asa se intimpla.au numit consilieri tehnici tot felul de prostani incapabili dar aliati politic. vai de tara asta!
7.   Don Cătălin trimis de
(14 ian 2014, 10:01:13
Cea mai frumoasa surpriză a lunii ianuarie... A apărut don Cătălin care, după o meditaţie profundă, a găsit soluţia magică: 3 panouri reflectorizante. Genial. Şi când mă gândesc că nouă, celor care încercăm să tragem un semnal de alarmă de atâta timp nu ne-a venit ideea asta genială. 3 panouri de 800 de lumeni. Fantastic. Dacă ne mai spunea dumnealui şi cantitatea de căldură degajată de aceste panouri atunci când luminate de farurile maşinilor, prezentarea tehnică era completă. Nu degeaba a ajuns omul ăsta preşedinte de consiliu judeţean. Merită. Domnilor, sunteţi penibili cu măsurile pe care le tot invocaţi. Aţi reuşit să faceţi ca Suceava fie cunoscută în toată lumea prin celebrul deja "Zid al morţii". Felicitări Domnilor nechifor şi sinescu...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei