Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 ian 2014 - Anul XIX, nr. 7 (5516)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Urmărire

Doi contrabandişti opriți de poliţie la Cumpărătura au luat-o la fugă pe câmp

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi bărbaţi care se deplasau cu un autoturism Dacia Logan încărcat cu ţigări de contrabandă au abandonat maşina şi au luat-o la fugă pe câmp, unul dintre ei fiind ajuns din urmă şi reţinut de poliţişti. S-a întâmplat sâmbătă, în jurul orei 15.00, în timp ce un echipaj de la Poliţia municipiului Suceava se afla în serviciu de control al traficului pe DN 2, la Cumpărătura.

Agenţii rutieri au efectuat semnal de oprire autoturismului, şoferul a redus viteza, dând impresia că va trage pe dreapta, iar după aproximativ 50 de metri a oprit.  Conducătorul auto şi pasagerul au ieşit din maşină şi au fugit pe terenul agricol din apropiere, precizează Poliţia. 

Echipajul de la Poliţia municipiului Suceava a reuşit să-l prindă pe pasagerul din dreapta, identificat în persoana unui anume Florin Lefter, în vârstă de 41 de ani, din municipiul Rădăuţi. Şoferul autoturismului a reuşit însă să fugă. Acesta din urmă ar fi un tânăr de 21 de ani, tot din Rădăuţi, căutat acum de poliţie.

„S-a procedat la verificarea interiorului autoturismului, iar în portbagaj au fost găsite 75.800 de țigarete de proveniență extracomunitară, în valoare de 34.689 de lei”, a declarat subcomisarul de poliţie Ionuţ Epureanu.

Bărbatul prins a fost reţinut pentru 24 de ore.

Maşina şi ţigările au fost ridicate în vederea confiscării.

Tot sâmbătă, în jurul orei 15.00, un echipaj de la Poliţia oraşului Siret, în baza exploatării unor informaţii, a oprit pentru control un autoturism Audi 80 înmatriculat în Ucraina, la volanul căruia se afla un ucrainean în vârstă de 32 de ani.

„Cu ocazia controlului, în  interiorul autoturismului, sub scaunul din dreapta față, în tapițeria scaunelor și în torpedoul autoturismului, au fost găsite 4.560 țigarete de proveniență extracomunitară ambalate în sacoșe din material plastic. Întreaga cantitate de țigarete de contrabandă, în valoare de 2.280 lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor”, a declarat subcomisarul Ionuţ Epureanu.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale pentru contrabandă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi contrabandişti opriți de poliţie la Cumpărătura au luat-o la fugă pe câmp.
 Vizualizări articol: 2141 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Doi contrabandişti opriți de poliţie la Cumpărătura au luat-o la fugă pe câmp3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei