Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 ian 2014 - Anul XIX, nr. 7 (5516)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Consultare

Problemele ridicate de cetățenii din Ițcani, preluate de PDL-iști pentru a fi prinse la finanțare în bugetul pe 2014

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste o sută de locuitori din Ițcani au participat sâmbătă, 11 ianuarie, la întâlnirea organizată în acest cartier al municipiului Suceava de democrat-liberali cu scopul de a-i consulta în legătură cu obiectivele de investiții pe care reprezentanții PDL în Consiliul Local Suceava le vor susține spre a fi finanțate din bugetul pe 2014. La întâlnirea organizată de liderul zonal al PDL, Mihai Flutur, au fost prezenţi președintele Organizației Municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Balan, deputata Sanda-Maria Ardeleanu și majoritatea aleșilor democrat-liberali din Consiliul Local Suceava, în frunte cu liderul lor, Lucian Harșovschi. Balan a declarat că problema cea mai importantă pentru cartierul Ițcani, ridicată de majoritatea celor prezenți la întâlnire, se referă la noul cimitir.

„Oamenii vor ca în bugetul pe 2014 să fie alocate sume de bani pentru realizarea infrastructurii necesare pentru buna funcționare a cimitirului, asta însemnând alei și utilități”, a spus Balan.

El a arătat că cetățenii au reclamat lipsa gazului metan pe străzi precum Al. Ioan Ghica și Câmpului, lipsa iluminatului public pe strada Decebal, lipsa apei potabile curente și a canalizării pe străzile Al. Ioan Ghica, Livezilor și Barbu Ștefănescu Delavrancea, lipsa unui spațiu de joacă pentru copii, precum și trotuarele impracticabile din zona pasarelei din Ițcani pe o porțiune de peste 200 de metri liniari. Ioan Balan a subliniat că locuitorii din Ițcani au mai reclamat slaba implicare a poliției locale în asigurarea pazei și ordinii în perimetrele școlilor și grădinițelor.

„Cartierul Ițcani ar avea nevoie de multe investiții în infrastructura rutieră, în iluminat public, precum și în rezolvarea problemelor cauzate de canalizarea supraînălțată care afectează casele din zonă. Încercăm însă o prioritizare a problemelor, pentru ca în bugetul pe 2014 să prindem la finanțare câteva obiective extrem de importante pentru cartierul Ițcani. Locuitorii de aici vor să beneficieze și ei de drepturi ca cetățeni ai Sucevei atâta vreme cât sunt plătitori de taxe și impozite”, a încheiat Ioan Balan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Problemele ridicate de cetățenii din Ițcani, preluate de PDL-iști pentru a fi prinse la finanțare în bugetul pe 2014.
 Vizualizări articol: 1761 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Problemele ridicate de cetățenii din Ițcani, preluate de PDL-iști pentru a fi prinse la finanțare în bugetul pe 20145.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ;) trimis de
(14 ian 2014, 22:21:40
vine campania si e normal sa iesiti iar in strada, sa mintiti oamenii cum ati facut ani de zile HOTILOR.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei