Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 ian 2014 - Anul XIX, nr. 7 (5516)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Complicaţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La pomul lăudat n-am recoltat goluri cu sacul. Nici măcar unul, de prăsilă. Atletico şi Barcelona şi-au luat măsuri să nu piardă şi le-a ieşit. Dar posibil să-i fi ieşit şi Realului, cum era de aşteptat. Oricum, dincolo de soliditatea tactică, putem spune că am fost dezamăgiţi. Am mai văzut meciuri spectaculoase terminate 0-0, însă de data asta nu a fost cazul. La pauză, cei de la Digi scriau pe ecran că fotbalul a rămas pe bancă, cu bătaie la statutul de rezerve pe care-l aveau Messi şi Neymar, pentru că pe banca gazdelor numele nu erau aşa sonore, Simeone aliniind tot ce avea mai bun. Dintre aceştia din urmă, neaşteptat de bun a fost Arda Turan, insistent, fără a renunţa în nici o situaţie, copie fidelă a antrenorului său. Messi a avut fix trei acţiuni care au amintit de valoarea sa, în schimb Neymar, cu şi mai puţine minute la dispoziţie, nu s-a remarcat prin nimic. Privind mai departe de acest meci, pentru Barcelona se anunţă un sezon complicat. La intern are două rivale de cursă lungă, în timp ce peste numai o lună o aşteaptă confruntarea cu Manchester City, din Liga Campionilor. Nu cred că greşesc prea mult, dar şansele mi se par fifty-fifty. Astfel, este foarte posibil ca revanşa cu Bayern, pe care o aşteaptă multă lume, să nu mai aibă loc. Anul trecut, bavarezii au învins cu armele lor specifice, strivind sub şenile o cavalerie anacronică, iar acum marea întrebare era dacă vor putea s-o bată pe Barcelona şi cu propria-i armă, anume posesia. E drept, nici Bayern nu are un adversar lejer în optimi (pe Arsenal), totuşi e favorită certă. Apropo de Arsenal, scuze preaplecate pentru anunţarea în articolul precedent a unui ipotetic derby şi în Premier League, mi s-a tras de la xscores.com, la care secţiunea “Fixtures” se încarcă automat cu programul pentru 2013, deşi e disponibil şi cel pe anul acesta.

În fine, să nu uităm de tenis, a început Open-ul australian! Frapează traseul infernal cu care s-a ales Nadal, în jumătatea sa aflându-se Tomic (în turul 1!), Monfils, Nishikori, Del Potro, Murray/Federer! La feminin, emoţii şi speranţe de mai bine pentru Simona Halep, dar şi pentru un eventual succes la dublu pentru Monica Niculescu, deja câştigătoare a două turnee în 2014!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Complicaţii.
 Vizualizări articol: 1485 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Complicaţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei