Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 299 (5506)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Gest din inimă

Daruri pentru micuţii din Centrul de Plasament „Universul Copiilor” Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O rază de lumină a pogorât săptămâna trecută către ce 15 micuţi ai Centrului de Plasament „Universul Copiilor” din Rădăuţi. Şi pentru ei spiritul Crăciunului a fost aproape, cu ocazia unui spectacol caritabil intitulat „Din suflet pentru suflet dăruim fericirea”. Acţiunea ajunsă deja la cea de-a doua ediţie a fost iniţiată de avocatul Mirela Doina Todorese, care deţine şi funcţia de consilier local al municipiului Rădăuţi.

Cu ocazia acestui eveniment, copiii au fost în centrul atenţiei şi, după ce le-au oferit celor aproape 1.000 de participanţi un desen pictat, au primit daruri. Moş Crăciun a venit la ei în acest an cu ghete, haine de iarnă, fructe şi dulciuri.

„Copiii au o situaţie materială precară, nu au o familie alături şi cu asta ne arătăm compasiunea faţă de ei prin expresia clasică <săracul de el>, sintagmă care nu este prea evocatoare. Poate că în loc de a ne exprima astfel, putem să ne îndreptăm privirea către ei, putem să ne uităm în adâncul sufletului nostru şi să încercăm măcar pentru o fracţiune de secundă să fim puri, să fim oameni, să ne gândim că putem ajuta un suflet nevinovat din puţinul nostru. Aceşti copii îşi doresc atât de mult să fie iubiţi, să fie luaţi acasă şi mângâiaţi, să li se citească şi lor o poveste la culcare şi lista continuă. Copiii noştri îşi doresc să primească de la Moş Crăciun un anumit model de tabletă sau un telefon de ultimă generaţie, dar aceşti copii abandonaţi sunt mulţumiţi să primească puţin şi mai ales să simtă dragostea unei familii”, a mărturisit Mirela Doina Todorese, iniţiatoarea acestei acţiuni caritabile.

Evenimentul care s-a derulat pe data de 18 decembrie la Casa de Cultură din Rădăuţi a beneficiat de parteneriatul mai multor unităţi de învăţământ din localitate, iar în deschidere în sală s-au auzit colindele interpretate de preotul Mihai Cobziuc şi fiul acestuia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Daruri pentru micuţii din Centrul de Plasament „Universul Copiilor” Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 1741 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Daruri pentru micuţii din Centrul de Plasament „Universul Copiilor” Rădăuţi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei