Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 299 (5506)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cadouri

„Daruri de suflet”, la CRRN Zvoriştea şi la DGASPC Suceava

Pentru cei 62 de beneficiari din CRRN Zvoriştea, Moş Crăciun a venit prin „ambasadorii săi”, copii talentaţi şi oameni cu suflet mare, parteneri într-o acţiune intitulată „Daruri de suflet”, care a reunit multe instituţii: publicaţia „Cronica satului”, Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” Băneşti, comuna Fântânele, firme comerciale din judeţul Suceava (Trust Orizont, Metal Termo Industry, Trecătorul, Carpatis, Cabinet Dermaclinic, CAR Învăţământ Fălticeni, SAV COM, Tutty Gusto precum şi unele societăţi comerciale din Fântânele).

Acţiunea a avut loc pe 19 decembrie, „alături şi pentru beneficiarii din cadrul CRRN Zvoriştea”, care au rămas impresionaţi atât de spectacolul oferit de elevii şcolii din Băneşti, care au adus în “casa” lor colinde şi datini populare specifice zonei şi sărbătorilor de iarnă,  dar şi de faptul că au primit, în afară de cadourile consistente oferite de sponsori, alimente care le vor face masa mai bogată de sărbători (zahăr, ulei, făină de grâu şi mălai, orez, fasole, cartofi, ceapă) – donate de copiii din Fântânele.

Directorul şcolilor şi grădiniţelor din Fântânele, Silviu Gabriel Mihai, a declarat: “E o acţiune la care am participat, alături de periodicul Cronica satului reprezentat de directorul Ionel Curcan, cadrele didactice din comună, de primarul Gheorghe Cornea din Fântanele, cu multă bucurie. Copiilor şi părinţilor lor trebuie să le mulţumim. Am văzut lacrimi în ochii celor asistaţi la Zvoriştea şi, noi, organizatorii, am rămas impresionaţi”.

Colindătorii au ajuns şi la sediul DGASPC Suceava, unde copiii din Băneşti, îmbrăcaţi în costume populare autentice, au oferit un spectacol emoţionant.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Daruri de suflet”, la CRRN Zvoriştea şi la DGASPC Suceava.
 Vizualizări articol: 1745 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Daruri de suflet”, la CRRN Zvoriştea şi la DGASPC Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei