Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 249 (5456)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Oficial

El este noul şef al Jandarmeriei Suceava. Este din Bucureşti şi are 35 de ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Suceava este un tânăr maior din Bucureşti, Marian Mihai Lungu, în vârstă de 35 de ani, iar acesta a fost instalat oficial în funcţie în cursul zilei de ieri.

Învestirea a avut loc în sala Auditorium „Joseph Schmidt” din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, unde a avut loc festivitatea de predare-primire a funcţiei de inspector-şef al Jandarmeriei Suceava, între colonelul Iulian Iacob, cel care a asigurat conducerea unităţii după pensionarea fostului comandant, generalul Eugen Şalar, şi maiorul Marian Mihai Lungu.

La eveniment au luat parte inspectorul general al Jandarmeriei Române,colonelul doctor Mircea Olaru, prefectul Florin Sinescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava Alexandru Rădulescu, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, precum şi reprezentanţi ai instituţiilor cu care colaborează Jandarmeria Suceava şi cadre ale inspectoratului.

Prefectul Florin Sinescu s-a arătat impresionat de CV-ul noului şef al Jandarmeriei Suceava. „Pelângă o experienţă bogată, are şi o pregătire profesională foarte bună şi sunt convins că acest lucru nu poate să ne ducă cu gândul decât la faptul că vom deveni o echipă”, a declarat prefectul Sinescu.

Şeful jandarmilor din România, Mircea Olaru, a arătat de asemenea că noul inspector-şef va aduce un plus de valoare instituţiei „prin tinereţe, susţinut de experienţa pe care o are”.

 

Noul şef al IJJ Suceava a fost în misiuni internaţionale în Kosovo şi Afganistan

Maiorul Marian Mihai Lungu a absolvit Academia de Poliţie „Al.I. Cuza” Bucureşti în anul 2001 şi până în prezent şi-a desfăşurat activitatea în cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei Române şi Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, participând şi la misiuni internaţionale în Kosovo şi Afganistan.

Până a prelua conducerea Jandarmeriei Suceava, acesta a îndeplinit funcţia de şef de stat major al unui batalion de ordine publică din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului El este noul şef al Jandarmeriei Suceava. Este din Bucureşti şi are 35 de ani.
 Vizualizări articol: 1643 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 8 voturi
El este noul şef al Jandarmeriei Suceava. Este din Bucureşti şi are 35 de ani5.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Maior? trimis de
(25 oct 2013, 12:44:15
pe cine mai are si asta sus pus daca la 35 de ani e maior?Pai la 45 e deja general de brigada?
1.1  RE: Maior? trimis de
(25 oct 2013, 12:53:46
Vezi ca sunt o gramada de maiori chiar mai tineri. Mai documenteaza-te.
2.   Felicitari trimis de
(25 oct 2013, 13:12:30
In sfarsit se schimba ceva. Un om tanar, cu experienta ,care nu a absolvit Scoala Militara de Ofiteri de Securitate Baneasa. Olaru si-a dat seama ca dinozaurii comunisti trebuie sa plece.Felicitari!
Pentru cei care nu cunosc. Gradul de maior e normal la varsta si experienta sa.
3.   Suceava trimis de
(25 oct 2013, 14:10:33
La Jandarmeria Suceava nu mai erau ofiteri care sa poata fi numiti sefi? Eu stiu cativa oameni de mare calitate, dar probabil e greu sa te impui si sa iti pui la conducere oameni de-ai locului...
4.   E pe modelul Petrica Luhan! trimis de
(25 oct 2013, 16:19:04
A ,,tras tare'' in Kosovo apoi s-a ,,orientat'' la varf,acum si-a atins oarecum obiectivul insa trebue sa si recupereze investitia. Daca i ,,smecher'' e posibil sa l vedem si mai sus in viitorul nu f indepartat. Faza i sa fie orientat sa nu cada prada sacalilor batrani ca astia l fac ,,de comanda'' daca nu i atent.(vezi cazul Gagiu de la Falticeni)
Una cu alta daca a ajuns aici bravo lui ca in Romanik in alta forma decat asta n ai nicio sansa iar baetasul s-a pliat bine pe sistem.
5.   Băăăă,mă lași ? trimis de
(25 oct 2013, 17:56:23
Nu fiți malițioși,va întoarce Suceava CU CURU-N sus și-n jos adică va face fix pix cum spunea un stimabil domn pe aici.Poate îl alegem și jandarmul anului.Maior la 35 de ani ?Ce dracu a făcut ăsta ?MMCS (mai mult ca sigur) a pupat fundulețe de dinozauri securiști.Mai scormonim un pic să vedem un pic genealogia dumnealui.Revenim cu amănunte.Ciao coglioni !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei