Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 241 (5448)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

18-20 octombrie

„Serbările Toamnei Bucovinene”, în parcarea Shopping City

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 18-20 octombrie, în parcarea Shopping City Suceava vor avea loc „Serbările Toamnei Bucovinene”, eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava, în parteneriat cu Shopping City, Consiliul Județean, Direcția pentru Agricultură Suceava și Asociația Produs în Bucovina. Programul de vizitare este zilnic, între orele 10:00-19:00.

Pentru a sărbători recolta acestui an, participanții vor pregăti pentru suceveni cele mai gustoase bucate românești: balmoş, păstrăv în cobză, brânză de burduf în coajă de brad, pastramă de berbecuț, prăjituri de casă, cotlet haiducesc, toate udate din belșug cu must, țuică și pălincă, preparate special pentru acest eveniment. Timp de trei zile, producători și agricultori din toate colțurile țării îi aşteaptă pe suceveni cu cele mai gustoase şi mai sănătoase produse ce vor face deliciul oricărui degustător. Produse tradiţionale precum cununa bucovineană din muşchi, cârnaţii de casă, caltaboşii, cârnăciorii de oaie, cârnaţii ardeleneşti, costiţa afumată, slănina afumată, şunculiţa ţărănească, toba, cârnaţii ţărăneşti, muşchiuleţul de porc, pastrama de vită sau cea de oaie, caş, urdă, brânză de burduf, brânza de putină, caş de oaie afumat, caşcaval, telemea, cozonaci de casă, ciocolată de casă, plăcinte, dulciuri de casă naturale, poale-n brâu, prăjituri de casă, cornuleţe cu magiun, torturi le vor face cu ochiul cumpărătorilor de toate vârstele.

Vizitatorii vor putea achiziţiona ceaiuri, tincturi, siropuri, alifii, produse bio, pernuţe terapeutice, comprese, săculeţi cu plante, suplimente nutritive, condimente bio, produse apicole, dar şi dulceaţă de trandafiri, de gutui, de afine, de merişoare, de nuci verzi, de agrişe, de cireşe amare, sirop de brad, de păpădie, de cireşe amare sau căpşuni, murături, zacuscă și multe altele. Atmosfera de petrecere va fi întreţinută de renumiţi rapsozi populari, precum și de multe alte tinere talente ale muzicii populare bucovinene. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Serbările Toamnei Bucovinene”, în parcarea Shopping City.
 Vizualizări articol: 1446 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
„Serbările Toamnei Bucovinene”, în parcarea Shopping City5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei