Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 241 (5448)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Flutur: USL izolează Bucovina şi Nordul ţării

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, consideră că USL izolează atât Bucovina, cât şi tot Nordul ţării. Gheorghe Flutur a făcut această afirmaţie după ce premierul Victor Ponta a fost prezent la sfârşitul săptămânii trecute în judeţul Botoşani pentru a participa la începerea lucrărilor de modernizare a drumului naţional Suceava – Botoşani. Liderul PDL Suceava nu s-a arătat încrezător de faptul că modernizarea acestui drum este cu adevărat de interes pentru Guvernul USL.

„Victor Ponta a ţinut să marcheze încă un exerciţiu cu presa, cu mobilizarea de utilaje pe acest şantier. Inaugurarea începerii lucrărilor la drumul morții Suceava – Botoșani oricum este ceva mai mult decât nimic. După ce toată vara ne-a explicat că nu sunt bani, că se fac reeşalonări ale termenelor de execuţie, e greu de înţeles ce se va putea face acum, în pragul iernii. Dacă se va uita la meteo, Guvernul USL va vedea ca în Nord iarna vine repede, şi e frig, şi ninge. E mai greu să asfaltezi şi să faci lucrări de calitate”, a declarat Gheorghe Flutur. El a arătat că actuala putere nu a prevăzut fonduri în buget pentru această investiţie şi, mai mult, a respins amendamentele PDL prin care se solicitau bani pentru modernizarea drumului Suceava – Botoşani.

„Continuăm să spunem că USL îşi bate joc de suceveni şi a condamnat judeţul Suceava şi Nordul ţării la izolare. Pe lângă blocarea investițiilor la drumul Suceava - Botoșani, USL, de sus până jos, nu a făcut nimic pentru vreo investiţie în judeţul Suceava. Nimic pentru Aeroportul din Suceava, nimic pentru drumul Iacobeni – Ciocăneşti - Borşa sau pentru drumul Vatra Dornei spre Neamţ”, a spus Flutur. El i-a solicitat premierului Victor Ponta să nu uite să aloce prin bugetul pe anul 2014 fondurile pe care le-a promis judeţului Suceava. „Altfel va trebui să se mire la anul că nu s-a mai făcut nimic în judeţul Suceava, aşa cum a preferat să se mire că nu e gata șoseaua de centură a Sucevei, când i s-a spus că nu este finalizat nici măcar un tronson”, a încheiat Gheorghe Flutur. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: USL izolează Bucovina şi Nordul ţării.
 Vizualizări articol: 1071 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 7 voturi
Flutur: USL izolează Bucovina şi Nordul ţării3.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nici tu...., dar nici ei..... trimis de
(16 oct 2013, 17:14:47
Romanasilor, oare ce ne-a mai ramas de facut? Cred ca astia au lipsit de la lectiile de istoria Romaniei. Sa astepte de la noi o lectie mai dura, in conformitate cu vremurile pe care ni le impun sa le traim.Nu-i cred in stare sa suporte consecintele.Sunt prea lasi!
2.   ;) trimis de
(16 oct 2013, 20:44:10
FLUTUR TU ce ai facut pentru SUCEVENI? Ai furat zi si noapte si acuma cand USL a inceput sa faca cate ceva cu toate piedicele voastre vi si spui ca isi bat joc de suceveni. TU ai fost acela care ti-ai batut joc de toti.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei