Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 229 (5436)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prevenirea infracţiunilor cu violenţă

Minorul care şi-a omorât tatăl, studiu de caz pentru o campanie a poliţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Terifianta crimă de la mijlocul lunii august a acestui an, de la Satu Mare, când un minor în vârstă de 15 ani şi-a ucis tatăl cu o rangă, după ce acesta din urmă devenise alcoolic şi era din ce în ce mai violent, iar ultima oară şi-a băgat soţia în spital, a fost studiu de caz pe baza căruia poliţiştii au demarat campania „Violenţa naşte violenţă”, ce se va desfăşura în mediul urban şi rural până în luna decembrie a acestui an.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, inspectorul principal Ionuţ Epureanu, „în cadrul campaniei vor fi identificate stările conflictuale existente la nivelul comunităţilor, urmând ca echipe mixte de poliţişti şi mediatori autorizaţi din cadrul Centrului de Mediere Bucovina Suceava să desfăşoare activităţi specifice de detensionare şi dezamorsare a acestor situaţii conflictuale”.

Poliţiştii şi-au propus să treacă şi pe la baruri şi să le atragă atenţia administratorilor cu privire la vânzarea de alcool către persoanele care se află în stare de ebrietate, ştiut fiind că alcoolul este un factor favorizant al comportamentului violent.

Inspectorul principal Epureanu a mai anunţat că în cursul zilei de ieri au fost desfăşurate activităţi de informare pe raza municipiului Suceava, în oraşul Cajvana dar şi în zona barurilor şi spaţiilor de alimentaţie publică din comunele Ipoteşti, Bosanci şi Preuteşti, fiind distribuite 1.000 de pliante cu mesajul ,,O palmă poate curma o viaţă!”, fiind lipite totodată zeci de afişe cu mesaje informative. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Minorul care şi-a omorât tatăl, studiu de caz pentru o campanie a poliţiei.
 Vizualizări articol: 3002 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Minorul care şi-a omorât tatăl, studiu de caz pentru o campanie a poliţiei4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Off trimis de
( 2 oct 2013, 16:56:22
a spus cumva ca a fost la preutesti pe cine sa educi in preutesti daca chiar primaru e un criminal cum omoara lumea in discoteca la el si nu intervine nimeni ba din contra musamalizeaza tot cu politia nu mai esti in siguranta

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei