Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 229 (5436)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Sezon încheiat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nici nu se terminase luna septembrie, că pentru CFR se terminase altceva: sezonul 2013-2014! Din Cupa României reuşise să iasă cu câteva zile înainte, răstignită de Braşovul lui Surdu. Oho, Romică Surdu, ăla care îşi trăia acum ceva ani, în Gruia, cea mai bună perioadă din cariera lui! Pe vremea aia, CFR-ul abia scotea capul în fotbalul românesc (pun la socoteală doar trecutul recent), iar Surdu a fost socotit bun de Steaua exact cu un an înainte să ia clujenii primul titlu de campioni. De atunci, alde Paszkany şi Mureşan au numărat titlurile din doi în doi. Până luni, când li s-a terminat sezonul, odată cu luna septembrie! Deplasarea la Ploieşti însemna ultima şansă să reintre în luptă pentru podium, de fapt pentru ultimele două locuri de pe podium. Dar, până la urmă, mai bine pentru ei că nu li s-a prelungit chinul cu speranţe deşarte. Au fost învinşi de Petrolul şi totul s-a resetat. Ar avea rost să mai fie demis, iarăşi, antrenorul? Grigoraş a fost nevoit să joace cu cărţile altcuiva, iar impresia mea este că Rednic s-ar fi descurcat mai bine dacă ar fi fost lăsat să-şi ducă până la capăt crucea. Oricum, pe lângă mitul, infirmat vara aceasta, al descoperirii de jucători cu plusvaloare ulterioară, şi fotbaliştii români parcă au uitat lucrul cu obiectul. Deac, precum Samson, şi-a pierdut puterile odată cu pletele blonde, fratele Costea este şi sub forma arătată la Severin, Hora a fost şi el supraevaluat, cât despre Voiculeţ... probabil că îşi muşcă degetele că n-a rămas la Pandurii. Cât de departe pare acum vremea când un fotbalist ca uruguayanul Aguirregaray nici măcar nu prindea primul unsprezece, care era ticsit de jucători adevăraţi! Să se fi plictisit Paszkany de afacerea asta numită fotbal? Ciudat, i-a adus bani buni, a făcut şi performanţă. Şi nu numai pe plan intern, pentru că încă nu s-a scurs anul de la cele 10 puncte făcute în Liga Campionilor. Acum, cei care o dădeau pe CFR cu şanse la titlu, alături de Steaua, dau din colţ în colţ. Printre ei, şi eu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sezon încheiat.
 Vizualizări articol: 925 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Sezon încheiat5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei