Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 208 (5415)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

1-22 septembrie

“Câştigă o tabletă pentru şcoală!”, campanie iniţiată de Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Odată cu pregătirile pentru noul an şcolar, Shopping City Suceava derulează, în perioada 1 - 22 septembrie, campania “Câştigă o tabletă pentru şcoală!”, oferind copiilor şansa de a obţine premii atractive pentru şcoală. Sunt puse în joc două imprimante multifuncţionale, trei ghiozdane echipate şi marele premiu, o tabletă de ultimă generaţie Samsung Galaxy Note, care va transforma rezolvarea temelor într-o adevărată plăcere pentru învăţăcei.

Pentru a putea participa la tombolă, clienţii trebuie să facă cumpărături de minim 100 de lei pe un singur bon de casă din orice magazin din incinta Shopping City Suceava, inclusiv hipermarketul Carrefour, să completeze talonul de participare şi să-l introducă în urna special amenajată din faţa magazinului Leonardo.

Talonul se distribuie împreună cu broşura cu cele mai noi oferte pentru noul sezon de şcoală pregătite de magazinele din Shopping City Suceava.

Dacă doriţi să vă reînnoiţi garderoba, la New Yorker găsiţi jachete începând de la 129 lei, la Benvenuti, la cumpărarea a două produse din colecţia toamnă – iarnă, aveţi 5 % reducere la primul produs şi 10 % la al doilea, la Pada Murre găsiţi cămăşi la la 21 lei şi papioane la 29 lei, iar Orsay vă aşteaptă cu jachete de blug şi blugi la preţuri avantajoase. La Centrofarm aveţi 50% reducere la al doilea produs Dr. Organic, iar magazinele Takko Fashion, Fox, Raison D`Etre, La Bionda şi Deichmann vă aşteaptă cu noua colecţie pentru şcoală. În plus, la Alexandria Librării veţi găsi o gamă variată de rechizite şcolare la preţuri speciale. Dacă doriţi să achiziţionaţi obiecte de mobilier de şcoală vă aşteptăm la Mobexpert, iar la Media Galaxy puteţi testa cele mai noi apariţii în materie de tehnologie. Şi ca totul să fie perfect în prima zi de şcoală, la salon D` Anais tunsul celor mici costă doar 10 lei, iar Evel Mod a pregătit deja cea mai nouă colecţie de uniforme.

În Catalogul Carrefour şi în magazin găsiţi oferte speciale şi sute de produse la preţuri mici: ghiozdan echipat pentru şcoală la doar 24,90 lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului “Câştigă o tabletă pentru şcoală!”, campanie iniţiată de Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 1403 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
“Câştigă o tabletă pentru şcoală!”, campanie iniţiată de Shopping City Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei