Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 200 (5407)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 29 august – 4 septembrie

Miting aviatic - ”Suceava Air Show”

Aeroportul de la Salcea găzduiește sâmbătă și duminică, 31 august - 1 septembrie, a doua ediție a mitingului aviatic ”Suceava Air Show”, eveniment organizat de Consiliul Județean Suceava. Printre cei care vor oferi spectacole se numără Aeroclubul Român, Bucovina Fly Club, Clubul Sporturilor Tehnico Aplicative, Iacarii Acrobați, Brigada Specială de Intervenție ,,Vlad Țepeș” a Jandarmeriei Române și piloții Ministerului Apărării Naționale. Programul pregătit îi va atrage cu siguranță pe iubitorii de acrobații cu avioane.

”Suceava Air Show” se va desfășura sâmbătă, între orele 14.50-20.00, iar duminică în intervalul orar 10.00-16.00. Transportul va fi asigurat cu autobuzele societății locale de transport din jumătate în jumătate de oră din municipiul Suceava, stația Centru, sâmbătă între orele 14.30-20.30, iar duminică între orele 9.30-16.00.

Intrarea la ”Suceava Air Show” este liberă.

 

Activităţi pentru copii, la Librăria Cărtureşti

Cei mici merită să petreacă ultimele zile dinaintea începerii noului an şcolar distrându-se la „Atelierul de Vacanţă”. Până pe 12 septembrie, în fiecare zi de joi, de la ora 18.30, Librăria Cărtureşti îi invită pe copii să înveţe lucruri noi, prin joacă. Ştrengarii vor petrece clipe minunate alături de prieteni, vor asculta poveşti şi îşi vor dezvolta abilităţile creative. Activităţile sunt destinate copiilor cu vârste între 4 şi 12 ani, cărora le oferă cele mai plăcute şi utile moduri de a petrece timpul liber.

 

Dans pentru copii, la Iulius Mall

Tot pentru prichindei, zilele de luni, miercuri şi vineri petrecute la Iulius Mall sunt în paşi de dans. Năzdrăvanii pot învăţa rumba, samba, salsa, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot, în cadrul lecţiilor gratuite de dans oferite în sala Boomdance, de la etajul mall-ului, organizate de la ora 18.00.

 

Expoziţie la Iulius Mall

Până la sfârşitul lunii august, publicul iubitor de frumos va putea admira, în galeriile Iulius Mall, 32 de lucrări de pictură şi grafică semnate de artistul sucevean Adrian Ştefan Smîntancă. Temele abordate în cadrul expoziţiei intitulate sugestiv „Lumină şi sunet” sunt peisajul, portretul, natura statică, precum şi domeniul abstract.

 

Tombola “Câştigă o tabletă pentru şcoală”, la Shopping City

Odată cu pregătirile pentru noul an şcolar, Shopping City Suceava derulează în perioada 1-22 septembrie campania “Câştigă o tabletă pentru şcoală”, oferind copiilor şansa de a obţine premii atractive pentru şcoală. Astfel, sunt puse în joc două imprimante multifuncţionale, trei ghiozdane echipate şi marele premiu, o tabletă de ultimă generaţie Samsung Galaxy Note, care va transforma rezolvarea temelor într-o adevărată plăcere pentru învăţăcei. Pentru a putea participa la tombolă, clienţii trebuie să facă cumpărături de minim 100 lei pe un singur bon de casă, să completeze talonul de participare şi să-l introducă în urna special amenajată din faţa magazinului Leonardo, aflat în incinta Shopping City Suceava.

 

Expoziţie de fotografie, “Portret”, de Tibi Vîntur

În perioada 5-22 septembrie, Shopping City Suceava va găzdui expoziţia de fotografie "Portret" a tânărului fotograf sucevean Tibi Vîntur, în Clubul Artelor Vizuale din incinta centrului comercial. Expoziţia are ca temă centrală portretul, dar şi fotografia de beauty şi modă. Vor fi expuse aproximativ 40 de lucrări conturate pe baza anumitor tematici şi motive. Vernisajul va avea loc în data de 14 septembrie, la ora 18.00, în Clubul Artelor Vizuale.

 

Expoziţie "Ecoturism Art. Expoziţie concurs de artă vizuală”, la City Gallery

Centrul Cultural Bucovina organizează, în perioada 4-22 septembrie, o expoziţie concurs de artă vizuală, realizată de artiştii voluntari în cadrul proiectului “Ariile protejate din Bucovina în secvenţe picturale”, Program Spaţii Verzi + Componenta Arii Protejate Naturale. Vernisajul va avea loc miercuri, 4 septembrie, ora 17:00, în City Gallery din incinta Shopping City Suceava.

 

Cursuri gratuite de dans pentru copiii începători

Shopping City Suceava invită toţi copiii la cursurile gratuite pentru începători oferite de Şcoala de dans Fly Dance Studio. Aceştia au ocazia de a învăţa diferite stiluri de dans, precum: vals lent, vals vienez, quick step, tango, slow fox, samba, cha-cha, passo doble, rumba sau jive. De altfel, pasionaţii vor putea dansa şi în paşi de salsa, bachata, merengue sau tango argentinian. Cursurile se desfăşoară în City Gallery, din incinta Shopping City Suceava, în fiecare luni, între orele 17:00-18:00, şi miercuri, între orele 18:30-20:00.

 

Sâmbătă, 31 august

Sport

Rugby, play-out Divizia Națională, ora 10.00, stadionul Unirea Suceava

CSM Suceava – CS Năvodari

 

Handbal, amical, ora 11.00, sala LPS Suceava

CS Universitatea Suceava – Politehnica Iași

 

Cupa Presei la Darts, la Iulius Mall

Cei mai iscusiţi jurnalişti suceveni la aruncarea săgeţilor vor participa la o competiţie găzduită de Strikers Bowling Club, din Iulius Mall Suceava. Cupa Presei la Darts este un eveniment organizat de Asociaţia Sportivă Răzeşii Darts Club Suceava, care are scopul de a promova darts-ul la nivel local şi naţional. Manifestarea va da startul sezonului competiţional 2013-2014 al Federaţiei de Darts din România. În deschiderea evenimentul vor fi premiaţi câştigătorii Ligii de Darts din sezonul anterior, iar membrii clubului vor susţine meciuri demonstrative. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1354 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei