Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 200 (5407)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Colaborare internaţională

Piesă nouă lansată de o suceveancă, în colaborare cu un cântăreţ chilian şi un producător spaniol

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cântăreaţa suceveană Maria Andreea, cunoscută publicului şi sub numele de Dayah Mari, a lansat recent o nouă piesă, în urma unei colaborări inedite cu un cântăreţ chilian, Jose Luis Perez. Piesa, o baladă de dragoste, se numeşte „Porque quiero verte ahora”. Versurile aparţin atât cântăreţei, cât şi lui Jose Luis. Muzica este semnată de Eduardo Pinto, producătorul spaniol cu care Jose Luis colaborează pentru cel de-al doilea album al său.

Maria Andreea ne-a spus că ideea piesei s-a născut într-o seară, „cred că eram în luna februarie, când pur şi simplu am început să fredonez refrenul. I-am prezentat ideea lui Jose Luis, care de mult voia să facem o baladă, şi am făcut amândoi versurile... eu de aici, el de acolo, şi uite aşa s-a născut piesa <Porque quiero verte ahora>. Pentru cei ce nu înţeleg versurile, în piesă vorbim despre dorinţa de a revedea persoana iubită şi de a-i auzi vocea cât mai des”. 

Piesa „Porque quiero verte ahora”, după cum ne-a spus suceveanca, adună din ce în ce mai multe like-uri pe internet, ceea ce înseamnă că place publicului. „Colaborarea dintre o cântăreaţă româncă, un cântăreţ chilian şi un producător spaniol pare să aibă succes. Nu mă opresc aici. Vreau să am colaborări cât mai interesante, cu artişti profesionişti şi să lansez piese de succes”, a completat Maria Andreea.

 

Nume de scenă, Maria Andreea

Suceveanca Maria Andreea Vârlan nu este la prima colaborare internaţională, ea colaborând în anul 2011, pentru piesa „Inside my dream”, cu o parte din echipa care lucra cu Eminem, la începuturile acestuia, în Detroit.

Cântăreaţa din Suceava şi-a schimbat cu ceva timp în urmă numele de scenă, din Dayah Mari în Maria Andreea. “Am vrut să fiu eu. Multă lume mă întreba ce face Dayah Mari şi ce face Andreea într-o zi obişnuită şi mă simţeam precum Hannah Montana. Tatăl meu a venit cu ideea. Am două nume frumoase, care sună şi latino, deci mă reprezintă în totalitate. Plus că sună româneşte. Îmi place foarte mult tot ce este românesc, şi oricât de exotic sună numele de Dayah Mari, Maria Andreea mă defineşte. Şi, astfel, m-am gândit că odată cu lansarea noului single, care este în limba română, cum mi-am dorit de mult, să fac şi această schimbare. Sper să fie de bun augur”, ne-a declarat artista.

Ea poate fi găsită pe noua ei pagină oficială https://www.facebook.com/MariaAndreeaOfficial.

 

Videoclip de atasat la material

http://www.youtube.com/watch?v=oIw6yW_0U0Q&feature=youtu.be

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Piesă nouă lansată de o suceveancă, în colaborare cu un cântăreţ chilian şi un producător spaniol.
 Vizualizări articol: 3016 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Piesă nouă lansată de o suceveancă, în colaborare cu un cântăreţ chilian şi un producător spaniol4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei