Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 189 (5396)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La 7 ani, dosar penal

Gospodărie distrusă de flăcări, de la o petardă aruncată de un copil

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un copil în vârstă de 7 ani s-a ales cu dosar penal, după ce, de la o petardă aruncată de el, a luat foc o gospodărie din comuna Şerbăuţi, informează Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Toată povestea s-a petrecut marţi după-amiază, când grajdul, o magazie şi acoperişul casei lui Ioan L., în vârstă de 41 de ani, au fost cuprinse de flăcări.

„La sosirea pompierilor, ardeau adăpostul de animale pe o suprafaţă de aproximativ 16 metri pătraţi, magazia de furaje pe o suprafaţă de aproximativ 50 de metri pătraţi, acoperişul locuinţei pe o suprafaţă de aproximativ 40 de metri pătraţi şi aproximativ 300 de baloţi de furaje, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie”, se arăta într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, precizându-se că incendiul a fost lichidat după aproximativ o oră şi jumătate, iar din primele cercetări „cauza a fost stabilită ca fiind jarul sau scânteile provenite de la o ţigară (fumatul în locuri nepermise)”.

Cercetările au fost preluate de poliţişti, care au stabilit că de fapt de vină pentru producerea incendiului ar fi un copil în vârstă de 7 ani.

„Acesta s-a jucat cu mai mulți copii în curtea locuinței părții vătămate și din joacă a aruncat cu o petardă spre fânar, fapt ce a provocat incendiul”, a transmis ieri purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene, inspectorul principal Ionuţ Epureanu, adăugând că cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere din culpă.

Chiar dacă minorul nu răspunde penal, datorită vârstei, părinţii acestuia riscă să fie obligaţi la plata pagubelor rezultate în urma incendiului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gospodărie distrusă de flăcări, de la o petardă aruncată de un copil.
 Vizualizări articol: 1511 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gospodărie distrusă de flăcări, de la o petardă aruncată de un copil0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei