Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 185 (5392)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Premii

Un sejur în Turcia şi două weekenduri de relaxare la Voroneţ, pentru trei clienţi ai Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Shopping City Suceava şi-a desemnat câştigătorii marilor premii puse în joc în cadrul campaniei “Ia-ţi biletul de vacanţă!”, desfăşurată în perioada 15 iulie – 11 august 2013. Trei dintre clienţii centrului comercial au extras taloanele norocoase care le-au asigurat fie un sejur de vis în Turcia, oferit de Seven Travel, fie câte un weekend de relaxare la Pensiunea Voroneţ Residence.

Câştigători campaniei demarate de Shopping City Suceava sunt: Ciprian Burlacu, de 35 de ani, din Botoşani (sejur all inclusive pentru două persoane în Turcia, oferit de Agenţia Seeven Travel), Odorica Hartup, de 44 de ani, din Suceava (weekend pentru două persoane la Pensiunea Voroneţ Residence) şi Alexandru Huţanu, de 21 de ani, din Suceava (weekend pentru două persoane la Pensiunea Voroneţ Residence).

Pe durata campaniei s-au acordat peste 2.000 de premii instant, constând în ochelari de soare, minigenți frigorifice, evantaie, saltele și rogojini pentru plajă, precum și produse Avon. Totodată, câştigătorii au avut şansa de a-şi umple geamantanul de vacanţă cu o minge de plajă sau cu un zmeu câștigat în cadrul campaniei. Fidelitatea clienţilor a fost răsplătită şi cu vouchere cadou puse în joc de magazinele partenere din centrul comercial: B&B Collection și Plusoptic – vouchere de 50 de lei, Splend`or – vouchere în valoare de 150 de lei, Villarte – vouchere de 25 de lei reducere la gama de porțelan și Centrofarm – vouchere în valoare de 30 de lei.

Pentru a putea beneficia de premiile puse în joc în cadrul campaniei „Ia-ți biletul de vacanță!”, clienții au făcut cumpărături de minimum 100 lei sau 150 de lei la oricare din magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava și s-au prezentat la Info Point-ul amplasat în zona magazinului Leonardo pentru a extrage un talon răzuibil.

Potrivit reprezentanţilor Shopping City Suceava, „Agenţia de Turism Seven Travel este nouă pe piaţa turismului din Suceava, dar datorită parteneriatelor pe care le deţine cu cei mai mari tour-operatori din ţară oferă cele mai bune destinaţii de vacanţă la tarife favorabile”. Aceştia au mai arătat că Seven Travel face parte dintr-un lanţ de agenţii din Bacău şi promovează un turism de calitate şi răspunde necesităţilor şi exigenţelor clienţilor prin servicii la standarde internaţionale.

Cât priveşte Pensiunea Voroneţ Residence, reprezentanţii Shopping City au menţionat că aceasta oferă premisele unui sejur de neuitat, fiind amplasată într-un cadru natural de excepţie. Prin felul în care a fost concepută, Voroneţ Residence este capabilă să asigure confortul la cele mai înalte standarde.

„Prin tot ceea ce oferă, Shopping City Suceava îşi propune să îmbunătăţească stilul de viaţă al locuitorilor, prin orientarea obiceiurilor de consum către produse şi servicii de calitate, atât prin intermediul magazinelor pe care le găzduieşte, cât şi prin facilităţile adiţionale oferite şi evenimentele pe care le organizează”, a transmis Anca Ciutac, marketing specialist

Shopping City Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un sejur în Turcia şi două weekenduri de relaxare la Voroneţ, pentru trei clienţi ai Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 1499 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un sejur în Turcia şi două weekenduri de relaxare la Voroneţ, pentru trei clienţi ai Shopping City Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei