Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 185 (5392)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Bukowina Motor Club

Cai putere, „bijuterii” pe două roţi şi rock la Suceviţa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape 150 de bikeri din România, Austria şi Italia s-au reunit la finele săptămânii trecute la Suceviţa, la o întrunire moto organizată de Bukowina Motor Club Rădăuţi, singurul club moto din regiune. Manifestarea a debutat vineri după-amiază cu festivitatea de primire, instalarea invitaţilor, iar din jurul orelor 22.00 până la zorii zilei de sâmbătă a concertat trupa Aproape Unplugged din Iaşi, susţinută de vocile celor care au petrecut toată noaptea. Sâmbătă dimineaţă, o parte dintre conducătorii de Kawasaki, Aprilia, Honda, Suzuki, Yamaha, BMW sau alte mărci au „servit” la micul dejun o porţie de enduro pe dealurile din vecinătatea Pensiunii „Casa Lina”, iar puţin mai târziu au participat la o „drumeţie” moto pe traseul Suceviţa-Palma-Moldoviţa, o paradă deosebit de apreciată de sutele de privitori din zonă.

„E prima dată când ajung în Bucovina şi mă bucur foarte mult că particip la întrunirea organizată de Bukowina Motor Club. Am întâlnit prieteni vechi aici, dar mi-am făcut şi alţii, oricum nu regret că am venit. Chiar vreau să-i felicit pe organizatori şi promit că voi participa şi anul viitor”, a ţinut să precizeze Valentin Mihalache, din Miercurea Ciuc.

După-amiază, în jurul orei 17.00, au avut loc o serie de concursuri specifice acestor întruniri, aruncarea buturugii, alunecare pe folie de plastic, cel mai vechi şi cel mai nou permis de conducere, precum şi multe altele, concursuri care au avut un succes deosebit printre motociclişti. Seara s-a  încheiat cu concertul formaţiei Odissey Altar din Suceava, concert care a avut finişul la primele ore ale zilei de duminică.

„Nu regret nici o clipă că am ajuns aici, pentru că mi-a plăcut foarte mult. Motociclismul, alături de pescuitul sportiv, sunt pasiunile mele şi de aceea am participat la întrunirea moto. Bravo organizatorilor şi le doresc să mai facă astfel de acţiuni”, a declarat câştigătorul concursului „cel mai proaspăt deţinător de permis de conducere”, proprietarul unei chopper Yamaha Virago, putneanul Vasile Andrieş.

 

Participanţii s-au simţit excelent şi nu au existat probleme de nici un fel

Ca o concluzie, manifestarea poate fi notată cu 10 atât la capitolul organizare, dar şi pentru programul celor două zile. Bukowina Motor Club (BMC) a luat fiinţă în luna august 2006 şi a fost fondat în Radauti de şapte membri, iar în momentul de faţă numărul acestora a crescut la aproape o sută.

„Numele clubului arată în mod simplu locaţia şi natura acestuia, iar Bukowina a fost ales după denumirea originală a acestei zone. Clubul este deschis tuturor celor care se simt cu sufletul în Bucovina, sunt motociclişti, indiferent dacă sunt îndrăgostiți de speed, enduro, chopper, old timer, tourer, ne împărtăşesc modul nostru de a fi şi îl reprezintă într-o manieră respectabilă. Activităţile pe care ne-am propus să le facem împreună sunt diverse şi includ plimbări cu motocicletele, achiziţionarea de echipamente şi motociclete, suport şi ajutor în cazul excursiilor, organizarea de evenimente motociclistice publice, petreceri sau o simplă bere împreună. Cât despre acţiunea din weekend, doresc să vă spun că participanţii s-au simţit excelent şi că nu au existat probleme de niciun fel. Ţin să le mulţumesc sponsorilor şi tuturor celor care ne-au sprijinit”, a precizat Doni Dobrotă, organizatorul întrunirii moto de la Suceviţa. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cai putere, „bijuterii” pe două roţi şi rock la Suceviţa.
 Vizualizări articol: 2330 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Cai putere, „bijuterii” pe două roţi şi rock la Suceviţa5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(13 aug 2013, 11:49:38
Sper sa citesc intr-o zi,ca Vasile Andries din Putna,este cel mai vechi motociclist din tara.Bravo,si drum uscat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei