Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 175 (5382)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Un an fericit

Nicuşor Coroamă, din finala MasterChef, la starea civilă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

2013 pare să fie anul împlinirilor pentru un tânăr de 19 ani din Suceava. După ce a ajuns în finala concursului MasterChef, organizat de Pro TV, Nicuşor Coroamă, din Vicovu de Sus, a făcut un nou pas important în viaţa sa. La finele săptămânii trecute, Nicuşor Coroamă şi-a pus pirostriile şi şi-a unit destinul cu aleasa inimii sale, Georgeta. Potrivit site-ului www.protv.ro, care publică şi fotografii de la nunta celor doi, Nicuşor şi Getuţa s-au cunoscut acum un an şi jumătate şi de atunci sunt practic nedespărţiţi.

Alături de Nicuşor Coroamă, la acest fericit eveniment au participat şi o parte dintre colegii de la MasterChef. Printre cei care au onorat invitaţia la nuntă s-au numărat Alex Hora, Rareş Burducea, Mihai Toader şi Gina Jalbă.

În urmă cu câteva luni, aleasa inimii lui Nicuşor Coroamă declara pentru Pro TV: “E total diferit de alţi băieţi. Romantic, iubitor, mai tot timpul vine cu o floare cât de mică, cât de ofilită, îmi arată că mă iubeşte”.

Singurul regret al lui Nicuşor Coroamă este că la cel mai important moment din viaţa sa nu a putut ajunge nici unul dintre cei trei juraţi de la MasterChef, care l-au criticat dar şi îndrumat în perioada petrecută pe platourile de filmare din studiourile Pro TV.

 

Recunoscut pe stradă şi invitat la diferite concursuri gastronomice

Experienţa de la MasterChef a fost una extrem de bogată şi fructuoasă pentru Nicuşor Coroamă, care şi-a propus să prepare şi pentru sucevenii din zona Vicov produse dintre cele mai diferite.

„Deşi MasterChef e cea mai bună şcoală de gastronomie, pe viitor vreau să urmez nişte cursuri de specialitate pentru a putea lucra în domeniu. Visul meu e să am o pensiune, cu un meniu pe placul meu, cu produse din zona noastră, miel, raţă, dar gătite altfel, mai fin. Într-o lună şi jumătate, cât a durat concursul, am acumulat multe cunoştinţe şi vreau să le valorific”, a declarat, pentru „Monitorul de Suceava”, tânărul de 19 ani.

Participarea la acest concurs i-a adus şi notorietate, iar în afara întâlnirilor ocazionale pe stradă cu oameni care l-au salutat şi felicitat, Nicuşor Coroamă a fost invitat să facă parte şi din echipa de jurizare a unor concursuri organizate în judeţ.

Un exemplu în acest sens este Concursul „Barabula de Aur”, organizat cu ocazia Zilelor Humorului, acolo unde Nicuşor Coroamă a făcut parte din juriu.

 

Locul patru în finala MasterChef

La ediţia din această primăvară a concursului MarsterChef, Nicuşor Coroamă a ajuns până în finala competiţiei, alături de Aida, Alex şi Mihai, iar în final şi-a adjudecat locul patru. Tânărul provine dintr-o familie de gospodari din Vicovu de Jos, care se ocupă printre altele cu creşterea animalelor.

Stâna familiei, unde Nicuşor este un ajutor de nădejde, cuprinde 300 de oi, 160 de miei, trei vite, cai, un ponei, 30 de capre, prepeliţe, găini şi bibilici.

La preselecţiile MasterChef, vicoveanul s-a prezentat în faţa juriului cu cotlet de miel cu sos de bacon, roşii cherry şi mămăliguţă, preparat pentru care a primit trei de „Da”.

După o serie de preselecţii foarte dure, în care juraţii de la MasterChef au judecat la sânge prestaţiile participanţilor, au fost aleşi 24 de concurenţi care să lupte pentru marele premiu la MasterChef, printre aceştia numărându-se şi suceveanul în vârstă de 19 ani.

Întrebat despre marele premiu, Nicuşor ne-a răspuns că banii (50.000 de euro) nu l-au motivat pe parcursul competiţiei, singura sa preocupare fiind „promovarea” către următoarea probă.

„Nici când am ajuns în ultimii patru nu m-am gândit la marele premiu. Mereu m-am concentrat doar pe ceea ce aveam de făcut în acel moment. Nu-mi doream decât să trec mai departe către următoarea probă şi mă concentram doar pe asta. Doar pe preparatul la care lucram în acel moment şi nimic altceva”, a mai povestit Nicuşor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicuşor Coroamă, din finala MasterChef, la starea civilă.
 Vizualizări articol: 7604 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Nicuşor Coroamă, din finala MasterChef, la starea civilă4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei