Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 175 (5382)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Flutur: Cerem Guvernului Ponta ca măcar la rectificarea bugetară să nu trateze cu dispreț județul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a solicitat Guvernului USL, condus de Victor Ponta, ca măcar la rectificarea bugetară să nu trateze cu dispreț și indiferență județul Suceava și să deblocheze investițiile importante pentru întregul județ. Flutur a solicitat să fie prevăzută finanțarea integrală, în vederea finalizării în acest an, a centurii municipiului Suceava, precum și fonduri necesare pentru modernizarea DN 29 Suceava – Botoșani, a drumului DN 18 Iacobeni – Borșa – Baia Mare, DN 17 B Vatra Dornei – județul Neamț, precum şi pentru rutele ocolitoare ale municipiilor Rădăuți și Fălticeni.

„Școlile și spitalele din județul Suceava au nevoie de fonduri pentru continuarea investițiilor. De asemenea, județul Suceava este unul cu un potențial ridicat de risc la inundații, şi ca urmare nu trebuie abandonate lucrările de îndiguiri şi regularizări ale cursurilor de apă”, a spus Flutur.

El a adăugat că pentru dezvoltarea turismului, municipiul Câmpulung Moldovenesc şi localităţile învecinate au nevoie ca pârtia de schi de pe masivul Rarău să fie finalizată în cursul acestui an.

„Solicit de asemenea fonduri pentru proiectele şi investițiile aflate în derulare la Universitatea <Ștefan cel Mare> din Suceava. Şi aşa cum au arătat mai mulţi primari din județ, în acest moment nu sunt asigurate fondurile necesare pentru asigurarea salariilor până la sfârșitul anului pentru cadrele didactice şi personalul auxiliar din școli şi licee”, a declarat liderul democrat-liberalilor suceveni. Gheorghe Flutur a atras atenţia că un alt proiect blocat este cel pentru construcţia Centrului Cultural Bucovina, motiv pentru care a solicitat ca la rectificarea bugetară să se aloce fondurile necesare pentru finalizarea lucrărilor. Nu în ultimul rând, Flutur a arătat că Executivul condus de Victor Ponta trebuie să asigure fonduri în vederea rezolvării solicitărilor salariaților de la SC Termica SA.

„Reamintesc faptul ca la adoptarea Legii Bugetului pe 2013, noi, parlamentarii PDL, am solicitat şi argumentat, prin amendamente, nevoia de fonduri pentru deblocarea proiectelor demarate de primari, dar şi pentru investiții derulate la nivel județean sau regional”, a încheiat Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Cerem Guvernului Ponta ca măcar la rectificarea bugetară să nu trateze cu dispreț județul Suceava.
 Vizualizări articol: 1860 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Flutur: Cerem Guvernului Ponta ca măcar la rectificarea bugetară să nu trateze cu dispreț județul Suceava3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(31 iul 2013, 13:29:50
iubindu-se pe sine cum iubeşte rechinu' sângele
tov Flutur se "pozează" 'n fel şi chip
ba-şi mai bagă-n "imagini" şi toate lichelele
ce-l înconjoară la ..ce zice el "partid"

amu' ...Flutur poate oricât oricând să abereze
căci adevărul vrea să fie liber,dar..cine să-l elibereze ?
2.   Te poti astepta la ceva bun de la ei!? trimis de
(31 iul 2013, 14:38:28
Sud-istii n-au vrut si nu vor sa avem sosele asfaltate prin Bucovina, au grija lor, sa fie numai la ei. Doar ei sa aiba peste tot autostrazi, sosele asfaltate, constructii deosebite, peste tot in sudul tarii!
Soselele sunt f. bune si in localitatile locuite de ungurime, este o placere sa mergi cu masina! Cind intri in Moldova din Ardeal este dezastru!
Pentru Moldova nu se gasesc niciodata fonduri ca deh, nu-s bani! Moldova este lasata mereu in saracie pentru ca moldovenii sunt blegi si tac!
In Moldova foarte rar se face cite ceva, aproape nimica...totdeauna doar prin forte proprii si mereu este tinuta in mare saracie. De regula autoritatile se rezuma la superficialitati, doar pentru a arunca praf in ochi...avem oameni de paie cu coloana de guma!
Aeroportul de la Salcea a ,,inghetat”, soselele peste tot sunt subdimensionate, iar la autostrazile spre Cluj si Iasi s-a renuntat pentru totdeauna!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei