Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 175 (5382)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Avertisment poliţie

Au venit să cumpere cartofi şi boabe de porumb şi i-au furat din casă 2.200 de lei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Toate economiile unui bătrân din comuna Udeşti, 2.200 de lei, au fost furate din casa acestuia, de către indivizi necunoscuţi care i-au intrat în gospodărie cu pretextul că vor să cumpere cartofi şi boabe de porumb.

Fapta s-a petrecut vinerea trecută, însă păgubitul, Constantin M., în vârstă de 78 de ani, şi-a dat seama de lipsa banilor abia acum două zile, când a sesizat poliţia.

El le-a povestit poliţiştilor că vineri, în jurul orei 11.30, s-a trezit la poartă cu mai multe persoane necunoscute, care l-au întrebat dacă are cartofi şi porumb de vânzare.

La un moment dat, unul dintre autori i-a cerut septuagenarului să-i schimbe o bancnotă de 200 de lei, iar când bătrânul s-a dus în casă, un alt complice l-a urmărit pentru a vedea unde îşi ţine banii.

După ce Constantin M. le-a schimbat bancnota de 200 de lei, aşa-zişii cumpărători i-au cerut să îi ducă în locul unde sunt depozitate boabele pe care urma să le vândă. Unul dintre suspecţi a rămas în urmă, a intrat în casă şi a furat toate economiile proprietarului.

 „Cu ocazia cercetării la faţa locului nu s-au constatat urme de forţare ale căilor de acces în locuinţă, în camera unde se aflau banii nu erau urme de răvăşire şi nici nu au fost sustrase alte bunuri”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, precizându-se că în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat faţă de autori necunoscuţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au venit să cumpere cartofi şi boabe de porumb şi i-au furat din casă 2.200 de lei.
 Vizualizări articol: 950 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Au venit să cumpere cartofi şi boabe de porumb şi i-au furat din casă 2.200 de lei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei