Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 156 (5363)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Unul după altul

Trei accidente, într-o singură zi, cu biciclişti. Unul dintre ei a murit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi copii şi un bătrân în vârstă de 79 de ani care se deplasau pe biciclete au fost implicaţi în accidente rutiere într-o singură zi, unul dintre ele, cel în care a căzut victimă vârstnicul, fiind mortal. Accidentele au avut loc duminică.

Primul accident s-a produs duminică dimineaţă, în jurul orei 7.45, pe DJ 209A, pe raza satului Mihăieşti, comuna Horodniceni. Dumitru T., în vârstă de 79 de ani, localnic, se deplasa cu o bicicletă pe raza localităţii. Poliţia precizează că biciclistul s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil. Un accident aparent banal s-a transformat însă în câteva ore într-o tragedie. Bărbatul în vârstă de 79 de ani a decedat pe un pat al Spitalului Judeţean Suceava duminică, în jurul orei 14.30.

Un al doilea accident s-a petrecut seara, în jurul orei 21.00, pe strada Mănăstirii din satul Sf. Ilie, în comuna Şcheia.

Conform anchetei poliţiei, un minor în vârstă de 8 ani, localnic, aflat pe o bicicletă, a intrat pe sensul opus într-o curbă, izbindu-se într-un autoturism condus regulamentar pe contrasens. După impact, minorul s-a ridicat şi a fugit, fiind recunoscut de conducătorul auto şi identificat ulterior la domiciliu. Audiată, mama minorului a declarat că nu se deplasează cu copilul la spital deoarece acesta nu a suferit leziuni corporale, nu depune plângere şi nu solicită efectuarea de cercetări cu privire la eveniment.  

Tot în jurul orei 21.00, un al treilea accident s-a petrecut în satul Mihoveni, comuna Şcheia. Un minor în vârstă de 7 ani, localnic, aflat pe o bicicletă, s-a izbit într-un autoturism aflat în staţionare. Copilul a fost dus la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticat cu leziuni care necesită două-trei zile de îngrijiri medicale.

 

Avertisment poliţie: “Atenţie, părinţi, la deplasarea copiilor pe biciclete”

„Având în vedere faptul că numai în 24 de ore s-au înregistrat trei evenimente rutiere cu implicarea bicicliştilor, poliţiştii atrag atenţia cu privire la conducerea pe drumurile publice a unor astfel de mijloace de deplasare. De asemenea, în contextul vacanţei de vară pentru elevi, părinţii sunt sfătuiţi să supravegheze deplasarea copiilor pe bicicletă şi să manifeste maximă responsabilitate în vederea prevenirii unor evenimente negative”, a declarat inspectorul principal Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei.   

Indisciplina bicicliştilor a fost constant, în ultima perioadă, printre cauzele principale de producere a accidentelor. La un moment dat, aceasta a fost a treia cauză a tragediilor de pe şosele, după viteza conducătorilor auto şi indisciplina pietonilor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei accidente, într-o singură zi, cu biciclişti. Unul dintre ei a murit.
 Vizualizări articol: 1778 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Trei accidente, într-o singură zi, cu biciclişti. Unul dintre ei a murit3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 9 iul 2013, 12:37:36
"Conform anchetei poliţiei, un minor în vârstă de 8 ani, localnic, aflat pe o bicicletă, a intrat pe sensul opus într-o curbă, izbindu-se într-un autoturism condus regulamentar pe contrasens. După impact, minorul s-a ridicat şi a fugit, fiind recunoscut de conducătorul auto şi identificat ulterior la domiciliu. Audiată, mama minorului a declarat că nu se deplasează cu copilul la spital deoarece acesta nu a suferit leziuni corporale, nu depune plângere şi nu solicită efectuarea de cercetări cu privire la eveniment."
Ce plangere penala sa faca mama minorului? Impotriva cui? A propriei odrasle, care este intocmai ca un caine fara stapan? Dinpotriva eu cred ca masina conducatorului auto a suferit mici avarii ,zgarieturi , ptr care parintii minorului ar trebui sa umble la economii, nu de alta dar la tot pasul intalnesti copii care pe bicicleta ,dar mai grav cu motoscurele facand drifturi ,sau ginind cu viteze ametitore. Totusi nu este asa de usor sa stapanesti caii putere.Poate se sesizeaza Politia si va face ronduri mai dese in cartierele marginase sau pe islazuri unde intalnesti chiar si dupa ora 22 astfel de specimene.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei