Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 76 (5283)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Suceava

Campania de curăţenie de primăvară, reluată în forţă, de luni dimineaţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Conducerea Primăriei Suceava a dat ieri dimineaţă startul campaniei de curăţenie de primăvară, pentru a doua oară în acest an, după ce acţiunile demarate în luna martie au fost zădărnicite de o puternică revenire a iernii.

Viceprimarul Gavril Vîrvara a spus că întregul program de curăţenie de primăvară a fost regândit, incluzând şi zonele în care echipele de curăţenie au mai trecut o dată, pentru că între timp a fost necesară împrăştierea unor noi cantităţi de material antiderapant pe străzile Sucevei.

„Prioritatea acestei săptămâni o reprezintă bulevardul principal al Sucevei, de la intrarea dinspre Fălticeni până la ieşirea spre Botoşani, precum şi intrările în oraş dinspre Adâncata şi Bosanci. Avem două echipe, de câte 22 de muncitori plus utilaje de curăţenie, care acţionează în paralel la curăţarea rigolelor, măturatul manual şi mecanizat al străzilor şi trotuarelor, colectarea deşeurilor şi curăţarea spaţiilor verzi”, a explicat Gavril Vîrvara care sunt măsurile de curăţenie programate pentru săptămâna în curs.

Ieri, cele două echipe de curăţenie au acţionat pe traseele strada Ana Ipătescu – strada Ştefan cel Mare (Centru, spre primărie şi retur), precum şi pe traseul bulevardul 1 Mai –  bd.1 Decembrie 1918 – strada Sofia Vicoveanca (de la Primăria Suceava spre Galleria Mall şi retur), urmând ca în zilele următoare să se ocupe de alte porţiuni ale bulevardului principal şi de intrările în oraş.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campania de curăţenie de primăvară, reluată în forţă, de luni dimineaţă.
 Vizualizări articol: 1644 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Campania de curăţenie de primăvară, reluată în forţă, de luni dimineaţă4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lungule? trimis de
( 2 apr 2013, 11:27:15
comunicati celor de la ROSAL ca cei care au asfaltat artera principala a COMUNEI (florconstruct si kramer) au facut treaba de mintuiala, ca pe la noi, si sa o lase mai usor cu FORTA ,ca asa in zonele unde sa asfaltat capacele din carosabil si la inbinarile culorelor de rulare sau cam uzat si asta dupa o singura iarna ,hai 6 luni maxim, dar garantie ioc . DL PRIMAR CRED CA ATUNCI CIND FACE UN LUCRU - CICA MARET PT COMUNA VREA NEPARAT SA GARANTEZE CA NU VA TINE MAI MULT DE 1 AN.Dar, cred ca presa, e platita sa taca la toate ,sau e cu puterea.... si se zoneste TARE prin tirg ca LUNGU atrecut la PNL. ......... TOTI O APA SIUN PAMINT.
2.   Spor la muncă trimis de
( 2 apr 2013, 16:23:54
dar pe spatiile verzi dintre blocuri când ” vă bagați ” că bani am dat la ” salubrizare ” somații ați trimis, amenințări cu majorările lui pește prăjit!!! Să vă văd la treabă ” verzilor ” că mai mult încurcați traficul decât faceți treabă ! Mai frumos erau astăzi la Bazar.......doi cu lopetile , 2 cu spartul semințelor, 1 cu mătura, 1 cu mototractorul saiu ce dracu era ăla, 3 cu camionul și în spate trafic blocat până pe la AMBRO
Halal curățenie! gâții voștri de ” rosalieni împuțiți ”
3.   Campanii idioate trimis de
( 2 apr 2013, 18:28:06
Da am zis bine idioate. Pai cum adica "campania de curatenie de primavara", curatenie este curatenie si trebuie sa fie tot timpul...... Adica aum vine cineva si strange KKatul de peste an? Rusine primariei deoarece patroneaza un oras cocina. Am mai scris aici si voi mai scrie: pe Zamca nu pot intra la containerul de gunoi daca nu am cizme de cauciuc, desi se plimba niste omuleti verzi cu pubelele de la Rosal in fiecare zi prin cartier, cartierul arata ca o imensa cocina, am facut curat pe spatiul verde din jurul blocului si am depozitat gunoiul la marginea acestuia in speranta ca atunci cand trec oamenii cu pubelele se vor impiedica de el, dar din pacate nu i-a prins de nas...... Asadar si prin urmare inca visam la un oras curat si la o viata civilizata intr-o urbe civilizata........

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei