Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 74 (5281)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   12 imagini |   ø fişiere video

Duminică

Jandarmeria, exerciţii demonstrative şi prezentarea armamentului, în parcarea Iulius Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava va organiza duminică, în parcarea Iulius Mall, o serie de exerciţii de intervenţie profesională spectaculoase, la eveniment fiind aşteptat un public cât mai numeros. Manifestarea face parte din seria de activităţi organizate cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, sărbătorită în fiecare an pe data de 3 aprilie.

Începând cu ora 13.00, în parcarea centrului comercial, detaşamentul de intervenţie al Jandarmeriei va prezenta numeroase exerciţii demonstrative: coborârea cu o sfoară de pe centrul comercial, exerciţii de autoapărare (luptă cu un adversar, luptă cu mai mulţi adversari, imobilizare şi dezarmare infractor), exerciţii de călire fizică (spargere bucăţi de BCA). De asemenea, un moment deosebit va fi acţiunea grupei anti-tero a Jandarmeriei, care va interveni pentru imobilizarea a două persoane înarmate. Publicul va avea parte şi de o paradă cu tehnica de intervenţie a câinilor Jandarmeriei, care vor trece apoi peste obstacole. Va fi organizată şi o expoziţie a autospecialelor din dotare şi a armamentului jandarmilor.

Căpitanul Bogdan Cornaci, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Suceava, a precizat că în cadrul evenimentului vor fi distribuite şi materiale informative legate de cunoaşterea legislaţiei şi de prevenirea victimizării.

Jandarmii sărbătoresc, la 3 aprilie 2013, 163 de ani de când a fost semnată ,,Legiuirea pentru reforma corpului Slujitorilor în Jandarmi” de către domnitorul moldovean Grigore Alexandru Ghica, act care a pus bazele Jandarmeriei Române şi care a rămas un document de referinţă pentru evoluţia ulterioară a instituţiei.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jandarmeria, exerciţii demonstrative şi prezentarea armamentului, în parcarea Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 1876 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Jandarmeria, exerciţii demonstrative şi prezentarea armamentului, în parcarea Iulius Mall5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei