Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 72 (5279)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gala Premiilor Online Radar de Media

Suceveanca Dayah Mari îi va înmâna Andreei Esca premiul „Jurnalistul anului 2012”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Suceveanca Dayah Mari îi va înmâna Andreei Esca premiul „Jurnalistul anului 2012”, în cadrul Galei Premiilor Online Radar de Media 2012. Maria Andreea Vârlan, cunoscută după numele de scenă Dayah Mari, a fost nominalizată în cadrul Galei Premiilor Online Radar de Media, la două secţiuni: “Artistul anului 2012 în România” şi “Melodia anului 2012 în România”, cu piesa “Dame chocolate”. Evenimentul va avea loc pe 25 aprilie, la Bucureşti. Finaliştii Premiilor Online Radar de Media 2012 au fost votaţi, în intervalul 15 februarie-15 martie 2013, de oameni din toată ţara. Nominalizările s-au făcut pentru 20 de categorii participante, în final fiind aleşi câte zece finalişti pentru fiecare categorie.

Dayah Mari ne-a declarat ieri că este foarte mândră că a fost invitată la acest eveniment, cu atât mai mult cu cât îi va înmâna un premiu jurnalistei Andreea Esca. „O apreciez foarte mult pe Andreea Esca. Ne-am întâlnit la un eveniment monden anul trecut, organizat de reputatul critic de modă Alin Gălăţescu, dar nu am cunoscut-o personal, aşa că abia aştept Gala Premiilor Online Radar de Media. Când eram în clasa a VII-a îmi doream să ajung jurnalistă, modelul meu fiind Andreea. Este o onoare pentru mine să îi înmânez Andreei Esca premiul <Jurnalistul anului 2012>”, ne-a spus suceveanca.

Anul trecut, în cadrul Galei Premiilor Online Radar de Media, suceveanca Dayah Mari i-a înmânat premiul pentru „Cel mai bun blog” actriţei Dana Rogoz. În luna aprilie, Dayah Mari speră să le ofere fanilor un nou single, în limba română, care, spune ea, va fi puţin diferit de cele lansate până acum.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveanca Dayah Mari îi va înmâna Andreei Esca premiul „Jurnalistul anului 2012”.
 Vizualizări articol: 2176 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Suceveanca Dayah Mari îi va înmâna Andreei Esca premiul „Jurnalistul anului 2012”5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei