Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 72 (5279)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mutare surprinzătoare

Şeful Direcţiei Sanitar Veterinare Suceava a fost înlocuit din funcţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sanitar-veterinarii din judeţ au fost anunţaţi că de ieri au un nou şef. Octavian Ilisoi, directorul executiv din ultimele luni de zile, intrat de la finele săptămânii trecute în concediu medical, a fost înlocuit, cu caracter temporar, de Constantin Savu, un nume important în cadrul Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA). Acesta a venit la Suceava din postura de director al Direcţiei de Trasabilitate şi Siguranţă a Alimentelor de Origine Animală din cadrul structurii centrale a sanitar-veterinarilor. Din informaţiile pe care le avem, neconfirmate încă oficial, acesta va prelua funcţia cu caracter provizoriu, pe o perioadă determinată, până la organizarea unui concurs pentru ocuparea postului de director executiv al Direcţiei Sanitar Veterinare Suceava.

La prima vedere această mutare ar putea părea extrem de surprinzătoare. Octavian Ilisoi a preluat conducerea instituţiei abia în luna noiembrie a anului trecut, fiind agreat de noua putere. În ultima perioadă, însă, mai multe materiale realizate de o televiziune centrală au scos în evidenţă posibile nereguli la reţeaua de farmacii veterinare a familiei Ilisoi. Mai mult, de aici ar rezulta şi suspiciuni de incompatibilitate cu funcţia de director executiv al instituţiei, care are atribuţii de control directe pe linia acestor farmacii veterinare.

Constantin Savu are 55 de ani şi este originar din Dâmboviţa. El este doctor în medicină veterinară şi a scris numeroase cărţi de profil, având o imagine bună în rândul medicilor veterinari.

L-am contactat ieri după-amiază, pentru un punct de vedere oficial, pe Vladimir Mănăstireanu, preşedinte interimar al ANSVSA. Iniţial, acesta ne-a precizat că se află într-o şedinţă de Guvern, iar apoi nu a mai putut fi contactat.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şeful Direcţiei Sanitar Veterinare Suceava a fost înlocuit din funcţie.
 Vizualizări articol: 3689 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Şeful Direcţiei Sanitar Veterinare Suceava a fost înlocuit din funcţie2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   EXTAZ CU IMBUNATATIRI trimis de
(28 mar 2013, 13:23:17
SE PARE CA TELEVIZIUNILE VOR REVENI CA SA VADA CUM A DECURS CAMPANIA DE VACCINARE CU MOMELI,IN SPECIAL ACEA PE CALE AERIANA.
TOTODATA SE VOR INTERESA SI DE TERENURILE DETINUTE DE HERGHELIA LUCINA,SE STIE CA ACEASTA A AVUT IN POSESIE APROX 1300 DE HA.
CU NOUA COMENDUIRE,AFLAM CA VESNICELE FOCARE DE RABIE DIN JURUL DORNEI,S-AU MUTAT SPRE ZONA RADAUTI,AICI DEPINDE IN MARE MASURA SI DE UNDE PROVINE SEFU".
TOT DE LA TV S-AR PUTEA SA AFLAM SI DESPRE MANARELILE FINANCIARE ALE COOP DE CREDIT CU OC.SILVIC BREAZA,ST,DE CERCETARE A MOLIDULUI C-LUNG SI FDGR MOLDOVITA,INCA DE PE LA INCEPUTUL ANILOR 2000!
TOT TV-ILE,VOR PUTEA PREZENTA ,,AFACEREA LACTOMIN'' DE CARE NU ESTE STRAINA,,TRIADA'' DSV-DSP-CJCP!VA URMA!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei