Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 69 (5276)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tragic

Tânăr omorât dintr-un pumn, după o altercaţie la discotecă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

O altercaţie produsă la ieşirea dintr-o discotecă din municipiul Fălticeni s-a transformat într-o tragedie. Un tânăr în vârstă de 26 de ani, lovit cu pumnul în zona feţei, a căzut cu capul de beton, leziunea suferită la cap fiindu-i fatală. El a murit la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Suceava, ieri dimineaţă, la aproape o săptămână de la agresiune. Tânărul care l-a lovit cu pumnul va fi pus sub acuzare pentru comiterea infracţiunii de lovire cauzatoare de moarte.

 

Un pumn, mult ghinion şi o mare tragedie

Răzvan Chiper, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Fălticeni, a mers duminica trecută, pe 17 martie, la club din localitate. La ieşire, acesta a avut o altercaţie cu un alt tânăr, identificat în persoana lui Petru Cătălin Gavril, în vârstă de 32 de ani, şi el din Fălticeni. Suspectul i-ar fi aplicat o lovitură cu pumnul în zona feţei, iar tânărul de 26 de ani a căzut pe terasa din beton din faţa clubului. Victima a ajuns la Spitalul municipal Fălticeni în jurul orei 2.30. Din cauza stării grave, tânărul a fost transferat în scurt timp la Spitalul Judeţean Suceava, în comă profundă. El a fost ţinut în viaţă de aparate până ieri dimineaţă, când a survenitul decesul.

Răzvan Chiper locuia în Fălticeni, nu era căsătorit şi lucra ca şofer la o firmă de transport persoane pe ruta Germania-România. Iniţial, autorul agresiunii a fost pus sub acuzare pentru vătămare corporală gravă şi i s-a impus măsura de a nu părăsi localitatea de domiciliu. Având în vedere decesul victimei, încadrarea juridică a faptei va fi schimbată, iar ancheta va fi preluată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

 

Agresiune fatală similară anul trecut, în a doua zi de Paşte 

Cazul seamănă izbitor cu o altă agresiune cu un final la fel de tragic, petrecută tot la Fălticeni.

Pe 16 aprilie 2012, în a doua zi de Paşte, doi tineri din Fălticeni au petrecut la un club  din localitate, în grupuri diferite. 

Dimineaţă, în jurul orei 3.30, la ieşirea din club, chiar pe terasa localului, cei doi au avut o altercaţie, pe fondul consumului de alcool şi al unor banale neînţelegeri.

Conform anchetatorilor Constantin Crăciun, un tânăr în vârstă de 20 de ani, l-a lovit pe Florin Răzvan Axinte, de 28 de ani, cu pumnul în zona feţei, victima căzând pe spate, cu capul de trotuar, la o diferenţă de nivel de aproximativ un metru. Din păcate, Florin Răzvan Axinte s-a lovit foarte rău la cap. Lovitura a dus la formarea a două hematoame, tânărul de 28 de ani intrând în comă profundă. Nouă zile mai târziu, acesta a decedat pe un pat de spital, la Clinica de Neurochirurgie Iaşi.

Prima instanţă, Tribunalul Suceava, l-a condamnat pe autor la patru ani de închisoare, măsură menţinută de Curtea de Apel. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr omorât dintr-un pumn, după o altercaţie la discotecă.
 Vizualizări articol: 6579 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.57/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 14 voturi
Tânăr omorât dintr-un pumn, după o altercaţie la discotecă3.6514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(25 mar 2013, 12:04:16
Si uite asa tragedia din 16.04.2012 nu a fost un exemplu pentru tinerii falticeneni,a trebuit sa se repete printr-o alta tragedie,pentru ca voi sa deschideti bine ochii...dar oare chiar ii ve-ti deschide ??? Voi chiar nu vedeti ca toate aceste tragedii se intampla la aceste cluburi ?In cateva zile se vor uita cele intamplate iar in weekend sa nu uitati sa umpleti cluburile ... ca doar viata merge inainte,nu ?
1.1  RE: Comentariu trimis de
(25 mar 2013, 13:32:51
de ce scrii ”ve-ti” cu cratima? nu are nici un sens.
2.   .. trimis de
(25 mar 2013, 14:01:35
initial sa auzit k a luat o ranga in cap acum sa ajuns la un pumn si a cazut cu capu de beton nu ma scrieti aberatii
3.   Caracter infect trimis de
(25 mar 2013, 14:35:21
ce parere aveti despre cele scrise de vasilica andrei?de fapt ce sa i ceri la un cioban de la c-lung care toata viata lui a stat pe munte si a dat "nokaut"(sa nu se interpreteze ca am ceva cu c-lungenii).poate vei avea si tu parte de un "nokaut" de ala si dintr o data iti vei iesi din anemie pt ca pari un anemic).numele si fotografia spun totul.si inca ceva cand intri intr o cafenea iti dai jos comanacul de pe cap jegosule cu tot cu "nokauturile" tale.documenteaza te sa scrii
4.   Inca ceva trimis de
(25 mar 2013, 14:39:36
sa te duci undeva in africa unde nu e populata zona si sa dai acolo cate "nokauturi' vrei.nu ti este rusine ca ti vad comentariul prietenii de pe facebook?
5.   Cand esti mai rau decat animalul... trimis de
(25 mar 2013, 15:17:18
in romania s-a cam inradacinat obiceiul acesta prost de a rezolva conflictele cu bataia....asta se trage din familie intotdeauna, femei insarcinate lovite si certuri in fata copiilor minori....e cam trista societatea in care traim.....pacat....ca nu repara nimeni greselile parintilor....tinerii se cred destepti numai daca stiu sa bata....insa nu isi dau seama ca asa dau dovada de mai multa prostie decat si-ar inchipui.....
6.   Caracter infect trimis de
(25 mar 2013, 18:53:16
"bai fraer dati numele si foto sa vad cine esti eu cred ca esti unul din ala care se teme de orice daca un fraer iti zice ceva sau te unjura sa nui faci nimik din ala estti tu" sa mergi la scoala mai intai
7.   Pruteanu trimis de
(26 mar 2013, 03:47:14
Si ele este oameni si daca este grele limba romana...e jale mare! Apropo mai Andreea care tot iti dai cu parerea,alcool se scrie cu doi de ''o''...na.acum ca ai scris de doua ori,cu un singur o...e alta chestiune...:))) De Vasilica u mai zic nimic,ca pt el e chiar grea limba gramatica! hahahahahhhhh...:)))))
8.   SI UITE ASA SE NASC MOSTRII!!! trimis de
(26 mar 2013, 11:21:08
Banuiesc ca au citit cu totii articolul,dar,din pacate,nu toti l-au inteles!Natia asta romaneasca ,si cred ca pot sa generalizez la nivel balcanic,are un orgoliu iesit din comun,orgoliu pe care ,de obicei,il transforma in ura.In urma comentariilor s-au mai nascut doi"dusjmani" in loc sa se nasca o coeziune de idei!Eu dau dreptate amandurora:Cazul 1)Esti in club sau unde vrei tu si unul se ia de nevasta-ta,eventual mai si pune mana pe trofeu-reactie imediata:"aduni cinci degetele de la o mana si formezi un pumn pe care ,printr-o geometrie variabila si dupa calcule trigonometrice complexe,il expediezi catre "profonator"...Cazul2)in aceeasi locatie unul te calca pe picior si tot el iti aplica o injurie de genul:"ce faci ba ,ma calci sub talpa?"-reactie imediata de gentleman:"ma scuzati domnu' voiam si eu sa vad cum e sa te afli sub un "picior de plai"".Cam asa vad eu eventualele rezolvari fizico-psihologice ale unui conflict.
9.   Vasilică trimis de
(26 mar 2013, 13:25:52
Vasilică Andrei, scoate naibii că eşti din Câmpulung Moldovenesc, ne faci de rahat pe toţi câmpulungenii... or crede restul că suntem toţi ciobeni ca tine ce dau nokauturi!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei