Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 69 (5276)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iliescu: Băsescu a încălcat sâmbătă Constituţia, relaţia lui cu PDL este nefirească

 

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, pentru "Gândul", că preşedintele Traian Băsescu a încălcat sâmbătă Constituţia şi că relaţia pe care acesta o are cu PDL este "nefirească".

"Totul e la nelocul său în ceea ce a făcut Traian Băsescu – relaţia cu partidul său de suflet este total nefirească. A încălcat Constituţia, nu avea ce să caute la Congresul unui partid", a declarat, pentru "Gândul", Ion Iliescu.

Fostul preşedinte a catalogat drept "imprudentă" afirmaţia făcută pe Facebook de Traian Băsescu, potrivit căreia va încuraja formarea unui nou partid.

"Este imprudentă o asemenea declaraţie că va construi un nou partid de dreapta. Trebuia să aştepte să îşi încheie mandatul de preşedinte. De pe poziţia de pe care se află este nefirească o asemenea declaraţie", a conchis Iliescu, care a evitat să spună dacă se impune o nouă suspendare a lui Traian Băsescu.

 

Radu Stroe: Trebuie să ne gândim din nou la suspendare

Ministrul de Interne, Radu Stroe, susţine că este inadmisibil ce a făcut preşedintele Traian Băsescu sâmbătă, legat de Convenţia PDL, el adăugând: "Trebuie să ne gândim din nou la suspendare".

Liderul PSD Viorel Hrebenciuc a declarat, duminică, pentru "Gândul", că "la cum arată lucrurile, se va ajunge la o nouă suspendare a preşedintelui" Băsescu, el precizând că şeful statului a încălcat Constituţia prin mesajul publicat după Convenţia PDL.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, la Realitatea TV, că el sau PNL nu au iniţiat, nu iniţiază şi nu solicită declanşarea unei proceduri de suspendare a şefului statului, menţionând însă că reacţiile lui Radu Stroe şi Viorel Hrebenciuc în legătură cu Traian Băsescu sunt "sănătoase".

 

Blaga: Nu vom sprijini niciodată suspendarea lui Băsescu; declaraţiile despre suspendare, copilării

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat că PDL niciodată nu va sprijini demersul de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu, arătând că declaraţiile lui Radu Stroe şi Viorel Hrebenciuc privind o posibilă suspendare a preşedintelui sunt "copilării".

Întrebat în legătură cu declaraţiile lui Radu Stroe privind suspendarea preşedintelui Traian Băsecu, Vasile Blaga a spus: "Copilării. Doar anunţarea unei astfel de ipoteze face foarte mult rău României şi nu ştiu de ce spun lucrurile acestea cu foarte multă uşurinţă. Pe de altă parte, există un pact între preşedinte şi premier, l-a evocat chiar preşedintele, noi niciodată nu vom sprijin un astfel de demers al lor".

El a făcut această declaraţie la sediul central al PDL, duminică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iliescu: Băsescu a încălcat sâmbătă Constituţia, relaţia lui cu PDL este nefirească.
 Vizualizări articol: 7585 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iliescu: Băsescu a încălcat sâmbătă Constituţia, relaţia lui cu PDL este nefirească0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(28 mar 2013, 16:57:40
iliescu nu e mosul ala care a falimentat tara?si care are pui in tot psd-ul?nu e tatutul lui poanta si nastase si restul lacustelor din guvern?
el nu are legatur nefiresti cu toti cei din psd?nu e prieten cu complicele lui patriciu,care e sef peste pnl?bineinteles ca nu se vede asa ceva la haznalele 1,2,3...dar...totusi...parca e nevoie de mai mult oxygen si resurse...cum ar fi oare fara mosu' ilici,si cu toate averile lui mosu patriciu...tovarasu voiculescu e inca in picioare...stie gadea si cu badea...il ajuta sa mearga la 00 in Viena...restul vorbesc tare la haznale despre laptele aruncat si despre locurile de munca create de poanta...si despre cat de hoti sunt nemtii si restul europei...si cat de rau o duc ei,nu avem nevoie de asa ceva...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei