Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 69 (5276)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Viitor

Flutur: „PDL trebuie să-şi găsească un nou drum, să facă o opoziţie fermă şi să înceapă reconstrucţia de jos în sus”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

„Sunt bucuros că a câştigat Vasile Blaga. Am rămas consecvent în continuitatea construcţiei partidului. Sunt bucuros că alături de Vasile Blaga s-a aflat şi Theodor Stolojan. Mesajul meu a fost de unitate, de reconstrucţie a unei drepte puternice în jurul PDL. Am fost şi sunt de părere că nu e corect ca Blaga să fie judecat doar după şase luni de preşedinţie, în timp ce Emil Boc, Traian Băsescu şi Petre Roman au beneficiat de mandate întregi. Cuvântul de ordine în continuare este unitate”.

Este declaraţia preşedintelui Organizaţiei Judeţene a PDL, senatorul Gheorghe Flutur, după alegerile de sâmbătă de la PDL, când liderul în exerciţiu al partidului, Vasile Blaga, a fost reconfirmat în funcţie prin vot. Flutur, care l-a susţinut în mod deschis pe Blaga, el deţinând şi funcţia de secretar general al PDL, a ţinut să le mulţumească delegaţilor suceveni pentru efortul de a veni la Bucureşti pe o vreme cumplită. El a precizat că sucevenii, în număr de 182, au votat „conform conştiinţei”, lăsând să se înţeleagă că o parte dintre ei au votat cu principala contracandidată a lui Blaga, Elena Udrea. Flutur a spus că regretă discuţiile apărute după numărarea voturilor şi faptul că s-a văzut că cei din tabăra Elenei Udrea nu ştiu să piardă, însă crede cu tărie în viitorul partidului.

 

Flutur va candida tot pentru funcţia de secretar general al PDL

„PDL trebuie să-şi găsească un nou drum, să facă o opoziţie fermă fără compromisuri şi să înceapă reconstrucţia de jos în sus”, a mai spus Flutur. După alegerea preşedintelui partidului urmează alegerea Biroului Permanent, adică a conducerii centrale a PDL. Acest lucru va avea loc în şedinţa Consiliului Naţional de Coordonare, care a fost programată pentru data de 6 aprilie. Atunci vor fi aleşi patru prim-vicepreşedinţi, un secretar general, 16 vicepreşedinţi, 16 secretari executivi, doi secretari generali adjuncţi. Gheorghe Flutur a declarat că cel mai probabil va candida tot pentru funcţia de secretar general al PDL, a doua ca importanţă în partid după cea de preşedinte.

Trebuie spus că în conducerea centrală a partidului s-ar mai putea regăsi încă un sucevean, deputatul Ioan Balan, care a deţinut până acum fotoliul de secretar general adjunct. Amintim că Balan s-a ocupat de organizarea Convenţiei Naţionale Extraordinare a PDL, fiind preşedintele Comisiei de pregătire a alegerilor.

Vasile Blaga a câştigat alegerile pentru funcţia de preşedinte al PDL cu 2.344 de voturi, fiind urmat de Elena Udrea, cu 2.014 voturi, şi de Monica Macovei, cu 209 voturi. Udrea a cerut renumărarea voturilor, contestând rezultatul alegerilor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: „PDL trebuie să-şi găsească un nou drum, să facă o opoziţie fermă şi să înceapă reconstrucţia de jos în sus”.
 Vizualizări articol: 1915 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Flutur: „PDL trebuie să-şi găsească un nou drum, să facă o opoziţie fermă şi să înceapă reconstrucţia de jos în sus”4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PD-% trimis de
(25 mar 2013, 11:57:21
D-le Flutur cu Blaga la conducerea partidului nu vom depasi 7% in sodaje,pentru redresarea partidului trebuia votata MONICA MACOVEI
2.   RECOMANDARE trimis de
(25 mar 2013, 13:39:15
UN DRUM ,,NOU'' VA RECOMANDAM,DN17 NU LUATI IN SEAMA MINCIUNILE DIN PRESA,IN CEEA CE PRIVESTE STAREA ACESTUIA.TOTUSI VEDETI CINE A JEFUIT PADUREA DE PE LANGA ACEST DRUM,PE TRASEUL POJORATA-IACOBENI SI A LASAT MIZERIE DE NEDESCRIS!
O TINETI PE ACEST DRUM SI PE ALTE DRUMURI PANA AJUNGETI LA DEBRECEN.ACOLO VA TREBUI SA SPANZURATI O PAPUSA CARE SA-L REPREZINTE PE KOSHUTT,DUPA CARE VA INTOARCETI,RECUPERATI DATORIA DE LA KRIVOI ROG,CU CARE SA PLATITI CHELTUIELILE DE TRANSPORT,INVENTARIEREA,PAZA,E TEZAURULUI ROMANIEI PE CARE O SA-L ADUCETI IN TARA!
DACA NU VA IES TOATE ACESTEA,OPOZITIE FERMA PUTETI FACE SI DINTR-O FERMA,ESTE DESTUL DE BANOASA,DREPT PTR CARE VA RECOMAND:
,,GUNOIUL PUTE IN BUZUNARELE BAIETILOR DESTEPTI''-CEVA DESPRE DECONTAREA UNOR LUCRARI FICTIVE PTR PAJISTI SI PASUNI SI DESPRE FRAUDAREA FONDURILOR UE DE CATRE FERMIERI.[GAZETA DE MARAMURES-MAR-2010]
3.   ”reconstrucție de jos în sus” trimis de
(25 mar 2013, 13:41:23
Puteți face reconstrucție și din lateral și tot așa rămâneți ;asta denotă cât de uniți ați fost și cât vă pasă de interesul național.Ați pierdut toată credibilitatea cetățeanului și acum vă mai rămâne să născociți idei năstrușnice de a mai înfiripa ceva.
4.   COMPLETARE trimis de
(25 mar 2013, 13:44:17
LA C-LUNG,VA PUTETI HODINI PE O CIOATA DE COPAC ORNAMENTAL,RETEZAT SALBATIC SI VA PUTEM SERVI CU UN PAHAR DE LAPTE-,,LACTOMIN''!
APROPO,STITI CA CELE CATEVA BETE,INFIPTE LA BAZA IAZULUI P.CAILOR,CE TREBUIAU SA INSEMNE PROBABIL ECOLOGIZARE,NU S-AU PRINS?????????????
CAT A COSTAT INTREAGA ,,LUCRARE''?????????
5.   Cu litere mici... trimis de
(25 mar 2013, 14:38:33
MONTE,...te rog sa scrii pe forum cu litere mici. E mai usor de citit, iar a 2-a la mana , cand scrii pe un forum cu litere mari, inseamna ca strigi la cineva...
Nu mi-o lua in nume de rau, eu cel putin nu citesc postari scrise cu majuscole...
6.   Udrea mai spera trimis de
(25 mar 2013, 15:05:58
Elena Udrea se agață de ultima șansă pe care o mai are de a cîștiga alegerile în PDL: voturile pedeliștilor din diaspora. O comisie va aștepta încă din noaptea asta camioanele cu voturi la vama Borș unde le vor și număra, imediat ce vor ajunge pe pămînt românesc.
6.1  RE: Udrea mai spera trimis de
(25 mar 2013, 15:16:06
Crezi ca le mai pasa celor plecati definitiv de situatia politica din Romania????
Va imbatati cu apa rece cand spuneti ca noi, cei care am plecat scarbiti de tot ce inseamna politic, am schimbat presedintele.La ultimele alegeri, in Montreal au votat 37 de oameni, iar pe toata Canada 354.
Diaspora, reprezinta intelectualitatea romaneasca din afara granitelor, care nu cred ca le mai intereseaza situatia politica din Ro.
"...my 2 cents"
7.   Adio PDL trimis de
(25 mar 2013, 15:10:41
Atunci când 54 % dintre votanţii PDL i-au respins pe el şi pe Udrea, Traian Băsescu a spus : Adio PLD, voi să nu mai fiţi o piatră de moară pentru mine, eu să nu mai fiu o piatră de moară pentru voi.
Dar când 89% dintre votanţii României, adică 7,5 milioane de oameni l-au respins, de ce Traian Băsescu n-a spus: Adio români, voi să nu mai fiţi o piatră de moară pentru mine, eu să nu mai fiu o piatră de moară pentru voi?
Pentru că sunt mori şi mori, şi moara de la Cotroceni, spre deosebire de cea din Modrogan, încă mai macină ceva faina pentru T. Băsescu?
7.1  RE: Adio PDL trimis de
(26 mar 2013, 00:00:28
De remarcat că circa 7 milioane din cei 7,5 care l-au respins locuiesc în vreo 3 sate din Teleorman. Dintre aceștia, 82,376% sunt rude sau afini cu Liviu Dragnea, cel mai cinstit om pe care l-a avut Teleormanul (vă dați seama cât de cinstiți sunt ceilalți...). Periodic, doamna Bombonica Dragnea (chiar așa o cheamă pe first lady of Teleorman) îi invită să petreacă momente de neuitat la hotelul din Turnu Măgurele pe care și l-a însușit pe căi cinstite la o licitație netrucată. Dacă nu încap toți în hotel, îi mai invită la minuscula proprietate a familiei de doar 2000 metri pătrați din Alexandria care se întinde pe 2 străzi și care se poate vedea doar din elicopter. Să tot avem parlamentari care iubesc săracii așa de amărâți ca dl. Dragnea.
Dl. Dragnea nu poate participa la aceste acțiuni deoarece este foarte mult plecat în teritoriu împreună cu secretara dânsului, d-ra. Cătălina Ștefănescu care îl ajută la muncile cele mai grele uneori trebuind să se dedice total, zi și noapte, cauzei partidului. De aceea a fost recompensată cu un post de deputat.
7.2  RE: Adio PDL trimis de
(26 mar 2013, 00:08:35
Îmi cer scuze, am greșit. Nu e vorba de 2000 metri pătrați, ci de peste 7000. Proprietatea include și piscină.
8.   Adio PDL trimis de
(25 mar 2013, 15:30:31
Acest mesaj de adio dat de Basescu imbracat cu o camasa in dungi si cu o vesta interesanta aseara pe o retea de socializare ar putea fi reflectat de versurile formatiei Gaz pe foc:
Adio... visul frumos s-a terminat,
Adio....povestea noastra s-a incheiat,
Adio....nimic nu mai are rost,
Se-aud doar pasii, pasii garabiti in noapte...

8.1  RE: Adio PDL trimis de
(25 mar 2013, 23:41:37
Radumamii, pe lângă multe altele, cred că suferi de personalitate multiplă. La comentariul nr. 6 folosești diacritice după gramatica veche, la comentariul 7 folosești diacitice după gramatica nouă, iar la comentariul 8 nu mai folosești diacritice deloc. Am dreptate? Sau dai copy/paste de la alte mesaje culese de pe net de la fo(ru)miști cu același IQ ca și al tău?
8.2  RE: Adio PDL trimis de
(26 mar 2013, 16:43:57
Evident! Copy/Paste, ca şi Marele Şef! Sunt convins că habar n-a avut până acum de acest aspect! Ce mai conta modul în care erau scrise comentariile? Important era să scrie ceva, ca să-şi ia banii!
8.3  RE: Adio PDL trimis de
(28 mar 2013, 18:14:01
Hai pdl-istilor, lingeti-va de-amu' in dos. Sigur puteti, pentru ca nu ati avut si nici nu aveti coloana vertebrala. Spor la contorsionism. Daca nu va descurcati, lingeti-va reciproc. Basescu nu era imbracat in camasa cu dungi ci mai degraba in zeghe, iar vesta de pe el cred ca era una antiglont. Ti se apropie sfarsitul pe scena politica basescule. Si nu numai pe scena politica...sic!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei