Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 69 (5276)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă poliţie

Mister total în cazul bărbatului găsit mort la marginea unei păduri, în stare de putrefacţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

O descoperire macabră făcută miercurea trecută, când pe un imaş din Volovăţ, la marginea unei păduri, a fost găsit un cadavru în stare avansată de putrefacţie, sfâşiat de animale, a rămas un mister, anchetatorii neavând nici un fel de date despre identitatea bărbatului găsit mort. În aceste condiţii, Inspectoratul de Poliţe Judeţean Suceava a transmis o serie de semnalmente ale bărbatului şi date despre îmbrăcămintea victimei, în încercarea de a identifica persoana decedată.

Anchetatorii de la Poliţia municipiului Rădăuţi şi legiştii care efectuează ancheta în acest caz nu au putut stabili în ce împrejurări s-a produs decesul, având în vedere starea avansată de putrefacţie. Primul pas în rezolvarea cazului ar fi însă stabilirea identităţii cadavrului.

Anchetatorii au estimat că bărbatul avea aproximativ 40-45 de ani, circa 1,60 metri înălţime, păr negru, ondulat, de circa patru centimetri lungime. Hainele îi erau sfâşiate complet, fiind împrăştiate pe aproximativ trei metri. Bărbatul era îmbrăcat cu o pereche de blugi albaştri, sub care mai avea încă două perechi de pantaloni, de culoare roşie şi roz. El mai avea un sacou de culoare maron, în carouri. La o distanţă de opt metri de cadavru a fost găsită o căciulă bărbătească, material imitaţie piele, de culoare neagră, cu cozoroc şi protecţie pentru urechi.

Conform unui comunicat al Poliţiei „în articolele de îmbrăcăminte ale cadavrului nu au fost identificate documente de identitate ori alte bunuri, cu excepția a 35 bani românești, un pachet gol de țigări marca Kent 4 românesc şi o brichetă. La picioare au fost identificate trei resturi de țigări, iar la circa 3 metri a fost identificată o sacoșă albă din plastic. În cazul în care deţineţi date sau informaţii cu privire la identitatea cadavrului, vă rugăm să apelaţi 112”.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mister total în cazul bărbatului găsit mort la marginea unei păduri, în stare de putrefacţie.
 Vizualizări articol: 2306 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Mister total în cazul bărbatului găsit mort la marginea unei păduri, în stare de putrefacţie5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei